Bence de yok. Ben sizin görüşünüzü söyledim. Başkası tanıtınca üretici sorumlu, ben tanıtınca ben sorumluyum. Hatta başkasının tanıttığı sistemden bile ben sorumlu oluyorum nedense.Bir sorun olursa tanıtan kişi sistemi satan ve üreten kadar sorumludur. İnsanlar size güvenerek bunları tercih ediyor. Kötü bir ürünü gelir kazanma adı altında ben tanıtırım gerisi üreteni ve satanı ilgilendirir demenin mantıklı bir izahı yok. Bilinçsiz ve bilgiye muhtaç kullanıcının güvenini yerle bir etmek demek bu.
Evet, bunun eksisini de söyledik tek kanal diye. Öyle bir yazıyorsunuz ki sanki kasayı kapadık, gizledik tek RAM olduğunu. Kaldı ki Technopat'ta çift kanal RAM'in performansa katkısını ben defalarca yazdım, videosunu yaptım.Technopat zamanında tek slotlu 8 GB ramli hazır sistemleri tanıttığınız oldu. Orada satıcıya çift slot olsun yoksa tanıtamayız demediniz.
Kendi dediğin şeyi bir sonraki mesajda bana yapıştırdın şimdi de. Konunun başında başkasının tanıttığı sistemi bana yamıyorsun, şimdi de benim demediğim bir şeyi bana itelemeye kalkıyorsun.Ben tanıtırım gerisi satanla üreteni ilgilendirir cümlesini kurduracak kadar etkiledi.
Ben, diğer sistem tanıtanların mentalitesinden bahsettim. Ben tanıttığım sistemlerin arkasında durdum, soruları cevapladım, sorunları çözdüm. Benim kadar rehber videosu çeken yokken neden bana saldırıyorsun birader?
Çamur atacak yer bulamadım, %1 FPS'ye laf atayım kafası. %1 ve %0.1 değerleri de gayet iyi sistemin. Sizde işlemci daha yüksektir, bellek daha yüksektir, daha iyi değer alırsınız. Bundan daha doğal bir şey yok. Kaldı ki test Mayıs 2024'te yapıldı. O zamandan bu zamana CS2 tonlarca güncelleme aldı. Buna rağmen %90 FPS diye sistemi kötülemek öküz altında buzağı aramaktır.Bu ürünün tanıtım videosunu da şu an izleyebildim. Oyun testlerinde stutteringler var. Çok detaya girmeyeceğim. CS 2'de %1 fps 90 civarı. Bende 1 seneyi geçecek CS2 oynuyorum RTX 4070 ile %1 FPS'im 150'nin altına hiç düşmedi ama sizin %99 stabil Super'li sistemimiz 90 FPSTek modül ram kullandığınız için olabilir mi?
![]()
Tek modül belleğe laf atmışsınız. Videoda zaten buna eksi verdik. Hani "Hazır sistem reklamı yaparken bunları söylemiyorsunuz" diyorsunuz ya, e söylüyorum işte?
Yahu videoa açık ve net bir biçimde çift kanal daha yüksek FPS sunuyor diyorum daha ne diyeyim? Ne diyeyim dahaaaaaaaa!
Son düzenleme: