DarkCreative

Uzman
Elimde HD7850 ekran kartlı sistem var.
Sistemi başlatınca Windows logosuna kadar sorun yok ama Windows logosundan sonra siyah bir ekranda kalıyor.
Onboard ile sorunsuz açılıyor.

HDMI to VGA kullanıyorum.

Güvenli modla sürücü silmek daha güvenlidir. Tavsiye edilen yöntem de bu. Eğer kablo ekran kartına takılıyken güvenli mod aşamasında görüntü varsa muhtemelen GPU sürücüsü ile alakalıdır sorun.

Son düzenleme:
Güvenli modla sürücü silmek daha güvenlidir. Tavsiye edilen yöntem de bu. Eğer kablo ekran kartına takılıyken güvenli mod aşamasında görüntü varsa muhtemelen GPU sürücüsü ile alakalıdır sorun.

Dediklerinizi yaptım fakat DDU ile kaldırdıktın sonra yeniden başlatıyor ekrna geliyor bir 3-4 dk sonra normal kullanırken tekrar gidiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU ile silerken ayarlar sekmesinde Windows sürücü kurmayı kapatın. Windows hatalı sürücü kuruyor olabilir.

Yaptım bu kez de kendim yükleyince gidiyor tüm sürücüleri denedim AMD'nın sisteisnden uygun olanı indirip kurulurken ekran gidiyor gelmiyor bir de DDU ile sildikten sonra ekranda çizgiler oluşuyor tuhaf tuhaf.

%90 ekran kartı bozuldu ama neresi bozuldu bir bilgi verebilecek vs var mı tahmini fln?