Dostlar LG monitörümde DP ile baglaninca bir sure sonra bir sorun cikip ekranin her yerinde nokta nokta surekli parazitlenme oluyor. HDMI ile kullanirken bu sorun cozuluyor ancak monitor standim yuzunden kablo kisa geldi. Bana uygun fiyatli az da olsa ileriye donuk bir kablo onerir misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Semmellow
Çalışkan
Merhaba,
Hem uygun fiyatlı olup hem de ileriye dönük bir HDMI kablosu maalesef yok bildiğim kadarıyla. İleriye dönük dediğiniz için 2.1 olan kablolara bakmanızı tavsiye ederim. Bu arada bütçeniz nedir belirtirseniz daha iyi yardımcı olunur.
Hem uygun fiyatlı olup hem de ileriye dönük bir HDMI kablosu maalesef yok bildiğim kadarıyla. İleriye dönük dediğiniz için 2.1 olan kablolara bakmanızı tavsiye ederim. Bu arada bütçeniz nedir belirtirseniz daha iyi yardımcı olunur.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ileriye donuk derken 1-2 sene yani 5 sene degil. Ayrica 200 250 bandinda olursa iyi olur.Merhaba,
Temu'dan bu ürünü aldım 2 aydır sorunsuz kullanıyorum. Kaliteli, orijinal ürün.
Semmellow
Çalışkan
Baseus high definition serisi hdmi kablosunu önerebilirim. Geçenlerde Amazon üzerinde almıştım. 2mt uzunlukta olanı 240TL idi.Hocam ileriye donuk derken 1-2 sene yani 5 sene degil. Ayrica 200 250 bandinda olursa iyi olur.
Minimum 500 TL daha ekle diyor hocam. TR'den alsam daha iyi cok pahaliya geliyor.
Temu'dan bu ürünü aldım 2 aydır sorunsuz kullanıyorum. Kaliteli, orijinal ürün.
Piyasanın en iyilerinden.
Baseus high definition serisi hdmi kablosunu önerebilirim. Geçenlerde Amazon üzerinde almıştım. 2mt uzunlukta olanı 240TL idi.
Tesekkur ettim. Butceye gore ikisinden birini alacagim