İtachi Uchiha
Yetkin
Windows'un kendi uygulaması eklenti istiyor ama MS'da parayla satılıyor. Ücretsiz olarak nasıl açabilirim? VLC Player var ama açmıyor.
Uygulama lazım. Telefondaki resimleri ve videoları PC'ye aktardım. Sürekli sitesiyle uğraşamam.
K-Lite mega codec pack açabiliyor. Onunla deneyebilirsin. Ücretsiz VLC'ya da gom deneyebilirsin.
Arkadaşın söylediklerini denedim. Açmıyorlar, 2,75₺ ciğime direk kıyacaktım ama babam şuan şehir dışında olduğu için uzaktan işlem yapmamada izin vermiyor.Bak arkadaşımız burada sana alternatif çözümü söylemiş. Ha sen K-Lite Codec kullanmam, ille de "Filmler ve TV" uygulaması açsın diyorsan, 2.75₺ ciğine kıyacaksın.
K-Lite Codec Pack, Filmler ve TV uygulamasıyla açmaya çalıştığında HEVC uzantısı isteyen videoların hepsini açıyor. Bende de aynı sorun vardı, K-Lite ile çözmüştüm. Bir gariplik var ama bilemedim.Arkadaşın söylediklerini denedim. Açmıyorlar, 2,75₺ ciğime direk kıyacaktım ama babam şuan şehir dışında olduğu için uzaktan işlem yapmamada izin vermiyor.
Resimleri bozuk açıyor. iCloud'dan bakıyorum bir sorun yok. Ama nedense PC'de bozuk açıyor.K-Lite Codec Pack, Filmler ve TV uygulamasıyla açmaya çalıştığında HEVC uzantısı isteyen videoların hepsini açıyor. Bende de aynı sorun vardı, K-Lite ile çözmüştüm. Bir gariplik var ama bilemedim.
Şu açıyor. Windows'un varsayılanlarına ekleyememek kötü. Şuanlık bununla idare derim.
K-Lite Codec resim açmaz ki? Videoları açar ama.Resimleri bozuk açıyor. iCloud'dan bakıyorum bir sorun yok. Ama nedense PC'de bozuk açıyor.
Dosya yükleyince desteklenmediği için izin vermiyor.Bana 1 adet HEIF uzantılı fotoğraf paylaşabilir misin acaba bilmiyorum ki, denemek istiyorum.
Ciddisin? Şu an alabilecek olsaydım alırdım zaten. kişisel kartım yoktur, babamda boş ver alma diyor.
Şuanlık hallettim. Önceki mesajları okursan anlarsın. Yinede teşekkür ederim.