Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Konoha
Windows'un kendi uygulaması eklenti istiyor ama MS'da parayla satılıyor. Ücretsiz olarak nasıl açabilirim? VLC Player var ama açmıyor.

Eki Görüntüle 146802

Fotoğraf uygulaması dosyayı açmak için bu eklentiyi istiyor.

Bak arkadaşımız burada sana alternatif çözümü söylemiş. Ha sen K-Lite Codec kullanmam, ille de "Filmler ve TV" uygulaması açsın diyorsan, 2.75₺ ciğine kıyacaksın.
K-Lite mega codec pack açabiliyor. Onunla deneyebilirsin. Ücretsiz VLC'ya da gom deneyebilirsin.

Bak arkadaşımız burada sana alternatif çözümü söylemiş. Ha sen K-Lite Codec kullanmam, ille de "Filmler ve TV" uygulaması açsın diyorsan, 2.75₺ ciğine kıyacaksın.
Arkadaşın söylediklerini denedim. Açmıyorlar, 2,75₺ ciğime direk kıyacaktım ama babam şuan şehir dışında olduğu için uzaktan işlem yapmamada izin vermiyor.

Arkadaşın söylediklerini denedim. Açmıyorlar, 2,75₺ ciğime direk kıyacaktım ama babam şuan şehir dışında olduğu için uzaktan işlem yapmamada izin vermiyor.
K-Lite Codec Pack, Filmler ve TV uygulamasıyla açmaya çalıştığında HEVC uzantısı isteyen videoların hepsini açıyor. Bende de aynı sorun vardı, K-Lite ile çözmüştüm. Bir gariplik var ama bilemedim.

K-Lite Codec Pack, Filmler ve TV uygulamasıyla açmaya çalıştığında HEVC uzantısı isteyen videoların hepsini açıyor. Bende de aynı sorun vardı, K-Lite ile çözmüştüm. Bir gariplik var ama bilemedim.
Resimleri bozuk açıyor. iCloud'dan bakıyorum bir sorun yok. Ama nedense PC'de bozuk açıyor.

Şu açıyor. Windows'un varsayılanlarına ekleyememek kötü. Şuanlık bununla idare derim.

Resimleri bozuk açıyor. iCloud'dan bakıyorum bir sorun yok. Ama nedense PC'de bozuk açıyor.
K-Lite Codec resim açmaz ki? Videoları açar ama. :)

Bak Instagram hikâyesini kaydettim. HEVC yazıyor en altta.

Bir zamanlar ben de Apple cihaz kullanıyordum. Ben JPG olarak alıyordum ama. 3UTools ile.

Bana 1 adet HEIF uzantılı fotoğraf paylaşabilir misin acaba bilmiyorum ki, denemek istiyorum.

Dosya Ekleri

• 1746733739787.webp
    1746733739787.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 49