Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Bugünden itibaren, KPSS'ye hazırlanmaya başladım ve bu konu bir süredir kafamda. Çevrem, özellikle ailem, beni bu konuda yalnız bırakıyor. Sebebiyse gayet açık. Neymiş "sen okuyacaksın". İyi de ben "okumayacağım" gibi net ve keskin bir ifade mi kullandım? Sizin görüşleriniz ve fikirleriniz, beni bu karmaşıklık içlerisinden alacağına kesin gözüyle bakıyorum.

Yapabiliyorsan yapılır her insan aynı değil güçlüysen olur motivasyonun arkasında güçlü bir şey varsa olur.

Aİlen çalışma sadece oku diyorsa dediğini yap. Hem çalışıp hem okumak çok zor çünkü. 8 10 saat işte çalışacaksın üstüne yol sürecek 1-1.5 saat sonra eve gelince çalışmaya halin kalmayacak.

Konu başlığını görünce kafam otomatik Avrupa'da bir üniversite ve o ülkede çalışmak olarak canlandı, hayaller...
Bugünden itibaren, KPSS'ye hazırlanmaya başladım ve bu konu bir süredir kafamda. Çevrem, özellikle ailem, beni bu konuda yalnız bırakıyor. Sebebiyse gayet açık. Neymiş "sen okuyacaksın". İyi de ben "okumayacağım" gibi net ve keskin bir ifade mi kullandım? Sizin görüşleriniz ve fikirleriniz, beni bu karmaşıklık içlerisinden alacağına kesin gözüyle bakıyorum.
KPSS'ye hazırlanırken bir yandan da part-time çalışmaktan bahsediyorsanız o iş sıkıntı bence, KPSS'de dönen hile hurdaları düşününce KPSS yerine dershanelerde burnu sürte sürte deneyim kazanmayı mantıklı görüyorum.