Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Botox Reis

Yetkin
Hepsiburada'dan Galaxy A15 aldım şimdi vergi iadesine başvuracağım. Satıcı: Hepsiburada'nın TCKN'si nerede yazıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Faturanın sol üst köşesinde yazar senin bilgilerin ama her zaman kimlik numarasını yazmayabiliyorlar. 11111 00000 diye yazabiliyorlar bazen.

Geçen aydan örnek bir fatura. Hepsini ekran görüntüsü olarak almadım tabii. Sol üst kısımda bu şekilde isim soyisim, adres, e-posta ve TCKN şeklinde yazıyor.
1710948768721.webp
Faturanın sol üst köşesinde yazar senin bilgilerin ama her zaman kimlik numarasını yazmayabiliyorlar. 11111 00000 diye yazabiliyorlar bazen.

Geçen aydan örnek bir fatura. Hepsini ekran görüntüsü olarak almadım tabii. Sol üst kısımda bu şekilde isim soyisim, adres, e-posta ve TCKN şeklinde yazıyor.
1710948768721.webp

Çözüm
Hocam satıcı'nın VKN'sini girdim, TC kimlik numaramı da doğru yazdılar. Bu arada hocam ben başvurumu tamamladım, başvuru detayında fiyat yazmıyor, sıkıntı olur mu?