Laptoplarda sorun oldugunu duymadim ben.Bende Hepsiburada'dan Huawei Matebook D14 2023 aldım hiçbir sorununu yok neden öyle dediniz?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 7 Ocak 2024
- Makaleler
- 9
Hocam laptop ayrı kasa ayrı. Konu sahibi laptop almış ise sorun var demek ama kasa alınıyor ise bu tarz sitelerden alınmaması lazım. Ürünün güvencesi verilmiyor asla kasalı ürünlerde. Ayrıca hepsi kazık oluyor zaten.Ben de Hepsiburada'dan Huawei Matebook D14 2023 aldım, hiçbir sorununu yok neden öyle dediniz? Burada sorun Hepsiburada değil satıcı. Sanki bu arkadaş yine böyle bir konu açmıştı güvenilir mi diye. Yeni mağaza sanırım bu satıcı.
35gvm78
Üstün
Hocam laptop ayrı kasa ayrı. Konu sahibi laptop almış ise sorun var demek ama kasa alınıyor ise bu tarz sitelerden alınmaması lazım. Ürünün güvencesi verilmiyor asla kasalı ürünlerde. Ayrıca hepsi kazık oluyor zaten.
Konu sahibi laptop aldığı için yorumu burada görünce şaşırdım. Bu konuda gerçekten haklısınız. Hepsiburada/trendyol gibi yerlerde Turbox'tan geçilmiyor.
Hepsiburada gerçekten çok kötü bir internet alışveriş sitesi. Bu zamana kadar N11 ve Trendyol kullandım hep iade alacaklarını da sanmam zorlarlar.
Hepsiburada'daki satıcıların geneli dolandırıcı, kötü sistemler, bozuk parçalar veya 2. el sistemler satıyorlar. Küçük bir kısım dolandırıcı değildir illaki.Ben de Hepsiburada'dan Huawei Matebook D14 2023 aldım, hiçbir sorununu yok neden öyle dediniz? Burada sorun Hepsiburada değil satıcı. Sanki bu arkadaş yine böyle bir konu açmıştı güvenilir mi diye. Yeni mağaza sanırım bu satıcı.
İade edin, riske gerek yok.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
İade edin, iade almamaları durumunda THH'ye başvurun.
Video kaydiniz varsa iade etmeye calisin, eger ret ederlerse tuketici haklarina basvurun.
Ve neden Hepsiburada'dan bilgisayar aldiniz?
Ben Hepsiburada'dan aldım, hiçbir sorun yaşamadım. Neyi var mış hocam?
GTX 1050 Tİ
Başarılı
Videoya çekip iade edeceğim arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler.
CrystalDiskInfo indirip ekran görüntüsü almayı unutmayın. Çalışma süresi, toplam okunan ve yazılan veri sağlam kanıt olur.
Genelde Turbox türevi markalar oluyor. Laptoplarda sorun oldugunu duymadim.Ben Hepsiburada'dan aldım, hiçbir sorun yaşamadım. Neyi var mış hocam?