Arkadaşlar sizce kurumsal yerlerden mi PC parçaları alınmalı yoksa Hepsiburada ve N11'deki satıcılardan da alınır mı? Mesela şu an almak istediğim bir monitör İtopya'da 53 bine satılıyor. Fakat N11'deki bir satıcı 47 bine satıyor. Arada ciddi bir fark var. N11'deki o satıcının profiline girdim ve yorumlara baktım genel olarak iyi demişler lakin bazı kişiler sorun yaşamış. Birisine farklı ürün falan yollamışlar hatta. Sizce İtopya, Tebilon, vatan, İncehesap gibi sitelerden mi alınmalı bu tarz parçalar?
Detaylar
Kim cevapladı?Monitör şans işi. Ben Hepsiburada'dan aldım sorun yaşamadım.
Hepsi aynı.
İnternet üzerinden ufak bir araştırma ile o sitelerde de memnun kalmayan binlerce insan bulabilirsiniz. Bu nedenle önemli olan güvenilir bir site olmasıdır. İadeler veya hakkınızı ararken size sorun çıkarmamasıdır.
Kanun belli. 14 içinde cayma hakkınız var koşulsuz.
Yetkili satıcı veya hepsiburada, n11 gibi bilinen marka satıcılar olsa daha iyi olur elbette.
İnternet üzerinden ufak bir araştırma ile o sitelerde de memnun kalmayan binlerce insan bulabilirsiniz. Bu nedenle önemli olan güvenilir bir site olmasıdır. İadeler veya hakkınızı ararken size sorun çıkarmamasıdır.
Kanun belli. 14 içinde cayma hakkınız var koşulsuz.
Yetkili satıcı veya hepsiburada, n11 gibi bilinen marka satıcılar olsa daha iyi olur elbette.
Buraya alacağınız ürün bağlantısını atıp sorabilirsiniz. Gaminggen, Gamegaraj ve adı aklıma gelmeyen 2-3 tane daha site, N11, HB vb. üzerinde ayrıca satış yapıyor. Bazen daha uygun fiyatları bu sitelerden sunuyorlar. Bunu yapma nedenleri de yine çoğu tüketici bu sitelere güvenmek yerine aracılara güveniyor. Mesela Gaminggen ve Gamegaraj çoğu zaman N11 üzerinde daha uygun fiyat biçebiliyor. Galiba N11 daha az pay alıyor.
Her sitenin olumsuz yorumu illaki olur, olumsuz yorumu olmayan site yok. Sadece olumsuz yorumlar karşısında nasıl önlem alındığı önemli. Olumsuz yorumu çözmeye mi uğraşıyorlar yoksa göz ardı mı ediyorlar? Bazı sorunlu siteler olur, oradan doğrudan uzaklaşılır. Şimdilik PttAVM dışında ciddi sorunlu site göremedim ben. Varsa sizler de belirtebilirsiniz.