Hepsiburada yarın kapında ürünü dağıtım merkezine ulaşmadı

Yer
İzmir
Merhaba,

Dün Anker Soundcore Q21i NC aldım ve 1799 TL ödedim. Kargoya dün 20:35'te Anadolu TM Aktarma Merkezi üzerinden verildi. Bugün saat 07:17'de İzmir TM Aktarma Merkezine ulaştı ancak hala Aliağa HepsiJet Dağıtım Merkezine ulaşmadı. HepsiJet'e sorduğumda "Kargonuz dağıtım şubesine henüz ulaşmamıştır. En kısa sürede dağıtım merkezine ulaştırıp 16 Nisan 2025 23:59'e kadar ulaşıp dağıtımınızı sağlayacağız." cevabı aldım. Saat kaç peki? 16:32. Hala yok!

Ne yapabilirim?

Screenshot_20250416_162707_Hepsiburada.webp

Screenshot_20250416_162627_Hepsiburada.webp

Son düzenleme:
Akşam da dağıtıma çıkarırlar, akşama kadar ulaşabilir dağıtım merkezine. İstanbul'da olsaniz daha kolay oluyor bu işler.

Benim de başıma geldi, hepsiburada premium asla Amazon kadar tutarlı değil dostum maalesef bir gün daha beklemen gerekecek gibi duruyor.
Amazon da 00:05'de alinan aynı gün teslim ürünü en erken 20:00'da getiriyor. O da ayrı mesele. Hepsiburada sabah 9 ile 12 arasinda getiriyor o civarlarda alirsaniz. İstanbul'da daha rahat oluyor bu tür işler dediğim gibi.

23.00'a kadar teslim süresi sunuyorlar. Belirlenen gün içerisinde yetişmezse müşteri hizmetlerine ulaşıp premium ücreti iadesi veya kargo iadesi ücreti talep edebilirsin. Ancak şu saatte hala transfer merkezine gelmedi diye gelmeyecek gibi düşünmeyin. Ben elinize ulaşır diye düşünüyorum. Benzer bir durum saat 18 civarında şubeye ulaşıp saat 19 gibi teslim edilmişti zamanında.

Diğer arkadaşın yorumundan ziyade HepsiJet'in Amazon'un kullandığı kargo firmasından daha iyi çalıştığını düşünüyorum.

23.00'a kadar teslim süresi sunuyorlar. Belirlenen gün içerisinde yetişmezse müşteri hizmetlerine ulaşıp premium ücreti iadesi veya kargo iadesi ücreti talep edebilirsin. Ancak şu saatte hala transfer merkezine gelmedi diye gelmeyecek gibi düşünmeyin. Ben elinize ulaşır diye düşünüyorum. Benzer bir durum saat 18 civarında şubeye ulaşıp saat 19 gibi teslim edilmişti zamanında.

Diğer arkadaşın yorumundan ziyade HepsiJet'in Amazon'un kullandığı kargo firmasından daha iyi çalıştığını düşünüyorum.
Hocam transfer merkezinde zaten? Dağıtım merkezine ulaşmadı. 16:49 durum aynı bu arada.

Akşam da dağıtıma çıkarırlar, akşama kadar ulaşabilir dağıtım merkezine. İstanbul'da olsaniz daha kolay oluyor bu işler.

Amazon da 00:05'de alinan aynı gün teslim ürünü en erken 20:00'da getiriyor. O da ayrı mesele. Hepsiburada sabah 9 ile 12 arasinda getiriyor o civarlarda alirsaniz. İstanbul'da daha rahat oluyor bu tür işler dediğim gibi.
Anladım hocam, beklemeliyim o halde.

Benim de başıma geldi, hepsiburada premium asla Amazon kadar tutarlı değil dostum maalesef bir gün daha beklemen gerekecek gibi duruyor.
Geçmiş olsun. Umarım daha da gecikmez diyelim.

Dağıtıma sabah çıkıyor hocam, sabah çıkmaz ise maalesef bir sonraki sabahı beklemek gerekiyor. Dağıtımı ise diğer firmalar gibi değil çok geç saatlere kadar devam ettirebiliyorlar. Yarında 11 12'ye kadar dağıtıma çıkmaz ise o zaman şüphelenebilirsiniz.

Dağıtıma sabah çıkıyor hocam, sabah çıkmaz ise maalesef bir sonraki sabahı beklemek gerekiyor. Dağıtımı ise diğer firmalar gibi değil çok geç saatlere kadar devam ettirebiliyorlar. Yarında 11 12'ye kadar dağıtıma çıkmaz ise o zaman şüphelenebilirsiniz.
17:02 itibarıyla dağıtım şubesinde değil hocam, hala "İzmir TM Aktarma Merkezi- Transfer Sürecinde" olarak gözüküyor. Biraz daha bekleyeceğim.

Bu durum cok degisken ya. Ben Samsun'da oturuyorum bazen ilginc olacak ama ertesi gune geliyor bazen 3 gun suruyor. Operasyonel faliyetler cart curt diyorlar aradiginda ama benim icin cok buyuk problem degil bunlar. Kargo saglam gelsin 1 gun gec gelsin kafi.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt