Akbabuş

Başarılı
Merhaba,

Bir yıl önce klavye almıştım. Yaşadığım sorunlar nedeniyle iade ettim, Hepsiburada limiti olarak almıştım. 2.584 TL fatura tutarından sadece 834 TL iadesi yapıldı, 1750 TL için 8 gündür bekliyorum. Destek kayıtları açıldı, para bankaya iletilmiş ama hata alınmış onunla uğraşıyoruz falan diyorlar. 8 gündür nasıl çözülemiyor anlamış değilim. Yaşadığım duruma ek başka nereye şikayet edebilirim?

Merhaba,

Bir yıl önce klavye almıştım. Yaşadığım sorunlar nedeniyle iade ettim, Hepsiburada limiti olarak almıştım. 2.584 TL fatura tutarından sadece 834 TL iadesi yapıldı, 1750 TL için 8 gündür bekliyorum. Destek kayıtları açıldı, para bankaya iletilmiş ama hata alınmış onunla uğraşıyoruz falan diyorlar. 8 gündür nasıl çözülemiyor anlamış değilim. Yaşadığım duruma ek başka nereye şikayet edebilirim?
Şikayetvar üzerinden şikayet ederseniz daha hızlı çözüm alırsınız.

Merhaba,

Taksitli aldıysanız aynı şekilde iade olabiliyor.

Taksitli aldıysanız aynı şekilde iade olabiliyor.

Hayır hocam, kredi kart mantığı değil bu. Ödenen tutarlar peşin, iadesi yapılacağı zaman hangi karttan ne ödeme alındıysa oralara iadesi sağlanıyor. Bunlar bir kartım için iade ettiler, diğerleri için hata alınmış vs. vs. diyorlar.

1 TL'ye premium üyelik alıp işlemlerine öyle devam et. Hepsiburada premium müşterilerine gereğinden fazla önem gösteriyor. Satıcı olarak gördüğüm bu.

1 TL'ye premium üyelik alıp işlemlerine öyle devam et. Hepsiburada premium müşterilerine gereğinden fazla önem gösteriyor. Satıcı olarak gördüğüm bu.
Zaten Premium olmama rağmen bu kadar mağdur edilmem zoruma gidiyor.

1749047380087.webp

Zaten premium olmama rağmen bu kadar mağdur edilmem zoruma gidiyor.

Eki Görüntüle 152513

Vallahi premium müşterisi olduğunuz halde böyle mağduriyet yaşıyorsanız gerçekten bir sorun var demektir. Ek olarak cimer'e gidilir ama oradan cevap gelene kadar paranız ödenmiş olur. Sanırım beklemekten başka çare kalmıyor. Bence bankanızı arayıp konu hakkında detaylı bilgi isteyin en azından doğru mu söylüyorlar yalan mı öğrenmiş olursunuz.

Şimdi kontrol ettim, iadesi yapılmış. Gerçekten bu süreç boyunca soğuttular beni sitelerinden.

Eğer pazaryerlerini kullanmak zorunda kalıyorsanız. Satıcı olarak tavsiyem müşteri odaklı olacak şekilde sırasıyla şöyle olurdu. Amazon > Trendyol > Pazarama > Hepsiburada (premium müşterisi ise Pazarama'dan önce gelir) > N11 > PttAVM. Gerekirse 300 500 fazla veririm ama Amazon her zaman 1. tercihim olur.