Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Elmas Kafa

Uzman
Hepsiburada sitesinden Adidas bir tişört aldım. Ürünün orijinal olup olmadığını nasıl kontrol edeceğim?

Çözüm
Bu sorunu yaşayan başka insanlar için söylüyorum. Barkod okutma diye bir şey yokmuş, müşteri temsilcisini aradım. Satıcı ismini sordular ve anlaşması olup olmadığını kontrol ettiler ve var mış. Ben Longstreet'den almıştım, sonradan bakacak olur belki ondan yazdım.
Satıcısı HB ise gerek yok hocam. Ürünler orijinal. Eğer farklı biri ise o zaman resmi sitelerinde var.

HB değil.

Bu tür büyük markaların resmi sitelerinde ürün sorgulaması yapılabiliyor. Ürünün üzerinde bulunan barkodu sitede manuel olarak girebilir veya barkodu taratarak orijinallik kontrolünü gerçekleştirebilirsiniz.

Hocam bulamadım da link atma şansınız var mı?

Bu sorunu yaşayan başka insanlar için söylüyorum. Barkod okutma diye bir şey yokmuş, müşteri temsilcisini aradım. Satıcı ismini sordular ve anlaşması olup olmadığını kontrol ettiler ve var mış. Ben Longstreet'den almıştım, sonradan bakacak olur belki ondan yazdım.

Çözüm
Emin olmak istersen fotoğraflarını at bakabilirim.