Elmas Kafa
Uzman
Hepsiburada sitesinden Adidas bir tişört aldım. Ürünün orijinal olup olmadığını nasıl kontrol edeceğim?
Satıcısı hb ise gerek yok hocam. Ürünler orijinal. Eğer farklı biri ise o zaman resmi sitelerinde var.Hepsiburada sitesinden Adidas bir tişört aldım. Ürünün orijinal olup olmadığını nasıl kontrol edeceğim?
Satıcısı HB ise gerek yok hocam. Ürünler orijinal. Eğer farklı biri ise o zaman resmi sitelerinde var.
Bu tür büyük markaların resmi sitelerinde ürün sorgulaması yapılabiliyor. Ürünün üzerinde bulunan barkodu sitede manuel olarak girebilir veya barkodu taratarak orijinallik kontrolünü gerçekleştirebilirsiniz.
İnternette bu video ile karşılaştım. Ayrıca Adidas TR resmi sitesinde, müşteri hizmetleri numarası var. İçiniz rahat etsin diye önce arayıp bilgi alın sonra sipariş verin derim.
Emin olmak istersen fotoğraflarını at bakabilirim.Bu sorunu yaşayan başka insanlar için söylüyorum. Barkod okutma diye bir şey yokmuş, müşteri temsilcisini aradım. Satıcı ismini sordular ve anlaşması olup olmadığını kontrol ettiler ve var mış. Ben Longstreet'den almıştım, sonradan bakacak olur belki ondan yazdım.