• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Hepsiburada'dan alınan monitör iki kez ölü pikselli çıktı

Bu terslikte bir işlik var. Bana, senin hayatının en şanssız zamanına denk gelmiş gibi geldi. Teknik servisle uğraştırmadan, rapor vs. istemeden geri almışlar işte. Çoğu yer bunu yapar mı emin değilim

Hepsiburada sattigi sifir urunun kusurlu olup olmadigini bilemez. Olu pikselli monitor butun saticilarda cikiyor. Saticilar kutuyu acip sizin icin kontrol saglayamaz. Olu piksel ciktiysa bu tamamen sans isi. Olayin HB ile alakasini anlayamadim ne gerekiyorsa yapilmis iste.

Elinde kapı gibi video var mış, ayıplı ürün söz konusuysa kaç kere değiştirdiğinizin önemi yok, yasal olarak o ürünü gerekirse defalarca kez değiştirmek zorunda. Hepsibuarada şuan da ürünü değiştirerek doğru bir davranış yapmış, konu başlığı yanlış olmuş. Ölü pikselli ürün gelmesi onların suçu değil, normal de firmaları gömerim ama burada firmada bir hata yok, ürünü tekrar gönderip işlem yapmazlarsa o zaman firma hatalı olur.

Tam bunu söyleyecektim, normal de bi tarafınıda yırtsan servise göndermeden Amazon değilse asla almazlar. Adamlar istisna bile yapmış. Ayıplı olduğunun kanıtı bile varken tekrar servisle uğraşacaklarını düşünmüyorum.

Bu TUF serisi monitörlerde kronik.

VG27AQ var bende, ilk aldığımda 8-9 tane vardı bunlardan, şimdi 1 tane kaldı ve 2K ekran olduğundan gözükmüyor.

Yorumlarınız için teşekkür ederim fakat Hepsiburada zahmet edip sıfır ürün yollamıyor ve bir de iadeyi kabul mu etmeyecekti? Paşa paşa edecek başkasının iade ettiği ürünü bana kakalıyor değişim talebi açıyorum tekrar başka iade malı yolluyor tabii ki geri alacaktı yoruldum sadece ve deneyimlerimi paylaştım 300 400TL fazla verip gidip başka sitelerden almak daha akıl karı genelde bir şey alırken Akakçe'de en ucuz neredeyse oradan alıyorum neden ucuz olduğu belli oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…