Hepsiburada ile ne alakası var anlamadım. Servise gönderttirmeden değişim de yapmışlar. Teknik servise göndermenizi zorlayıp 15 gün teknik servisle uğraştırıyor çoğu satıcı.

Hepsiburada ellerindeki ürünün kusurlu olup olmadığını bilmiyor ki size bozuk ürün itelemeye çalışsınlar. Test edip de yollayamazlar çünkü ürünlerin kargolandığı ortam ona hiç elverişli değil. Ayrıca ürünlerin kutusunu açmak yasak.

Yav tanıdık bir mağazadan AwoX TV almıştık bayağı da iyi gibiydi. Dedim bir ölü piksel testi yapayım 15 tane ölü piksel çıktı. Ama zaten büyük ekranda belli olmuyor pek. Yani burada suçlu Hepsiburada değil. Zaten ürün pakette geliyor. Başlıkta kocaman Hepsiburada'dan almayın yazılmış. Hani iade reddi mi var ortada? Ya da bir mağduriyet? Olayın suçlusu ASUS. Tabiki dediğim gibi paneller şans işi ama hepsiburada adam gibi iadeyi de almış sıfır ürün de yollamış. Daha ne yapsın?
Bu arada kesinlikle doğru.

İnternetten almak mağazadan almaktan kat ve kat daha güvenli. Özellikle Hepsiburada'dan.

Kargo şubeleri bana çok uzak, dağıtıma çıktı SMS'i geldiğinde daha 30km falan oluyor arada... Gidip teslim etmem imkansız kapıma gelme seçeneğini seçince de ertesi güne kayacaktı zaten iade kargoları geç gidiyor araya hafta sonu vesaire girecek iyice iş uzayacak sürekli sök tak sök tak gerçekten yoruldum ve monitöre ihtiyacım var. :(

Hocam ürünü kapalı yapılan tek şey kutuya bant çekmek yani bariz belliydi birinde monitörün aparatları köpük içindeydi diğerinde kutunun içine atmışlar birinde panel ilk açtığımda bana bakıyordu diğerinde ekranı ters koymuşlar bunu ASUS fabrikalarında böyle rastgele yapmıyorsa demek ki orada bakılıyor yani.

Orada bakılma gibi bir durum olamaz. Size iade ürününü satmışlar.

Geçmiş olsun monitör gbi ürünleri biraz daha fazla para verin ama direkt vatan, mediamark gbi mağazalardan alın.

Evet onu fark ettim ama bütçem yetmediği için Hepsiburada'dan aldım direkt burada Hepsiburada'nın ne suçu var diyen arkadaşlar da özellikle girip bakabilir Akakçe'de modeli arattığınızda en ucuz veren firma Hepsiburada ikinci gelen ürün ilkinden farklı şekilde geldiğini söylüyorum sıfır ürün diyorlar bana neymiş kutu açmak yasakmış :D

Bu arada kesinlikle doğru.

İnternetten almak mağazadan almaktan kat ve kat daha güvenli. Özellikle Hepsiburada'dan.

Yok yani ben mağazadan aldım ama mağazada kurulum yapıp ölü piksel testi yapamazsın televizyona. Ya da mağazada sıfır cihazın kutusunu açıp sana denettirmezler. Sadece iade işlemi basit olur. Bence iki yöntem de güvenli.

Orada bakılma gibi bir durum olamaz. Size iade ürününü satmışlar.

Evet bunun yapıldığının %100 farkındayım birisi almış iade etmiş onlar da bana kakaladı bariz bir şekilde belliydi bu gelen ikinci ürün ilkinden de farklıydı iki ürün de iade ürünüydü bariz bir şekilde düzgün bir kutulama paketleme yoktu.

Neyse gerginim kusura bakmayın çıkıştığım varsa mağduriyetimi paylaşmak istedim sadece bana iade ürünleri elden çıkarmaya çalıştılar muhtemelen.

Neyse gerginim kusura bakmayın çıkıştığım varsa mağduriyetimi paylaşmak istedim sadece bana iade ürünleri elden çıkarmaya çalıştılar muhtemelen.

Siz bu sefer direkt iade başlatın, olmadı tüketici hakem heyetine başvurun. Ardından ya muadil bir monitöre yönelin ya da mağazadan alın.