roofdoor

Çalışkan
Arkadaşlar Hepsiburada Garaj Online satıcısından aldığım masaüstü bilgisayar teslim edildikten 3 gün sonra başta 3.000 TL, sonra 2.000 TL daha düşerek toplamda 5.000 TL indirime girdi. Az para değil ki? İade hakkım var mı böyle bir şey için?

Screenshot_20250818_020343_Hepsiburada.webp

Screenshot_20250818_105657_Hepsiburada.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Hepsiburada Garaj Online satıcısından aldığım masaüstü bilgisayar teslim edildikten 3 gün sonra başta 3.000 TL, sonra 2.000 TL daha düşerek toplamda 5.000 TL indirime girdi. Az para değil ki? İade hakkım var mı böyle bir şey için?

Eki Görüntüle 174921

Eki Görüntüle 174922
Daha önce hem kendi sattığı hemde başkasının sattığı ürünlerde fiyattan dolayı kupon aldığım oldu. En fazla 500 TL olan kupon aldım. 5000 TL için ne yaparlar belli olmaz. Etik olmasa da farklı bir sebep uydurup İade etme hakkınız var ama uğraştırırlar. Bu durumu müşteri hizmetlerine yazın ve fiyat farkını isteyin. Fiyat farkı verilmezse iade edeceğinizi de belirtin. İade etmeyecek olsanız bile bu şekilde şansınızı deneyin. Eğer olumlu olmazsa yapacak bir şey yok. Uğraşmayıp keyfini çıkarın.

Son düzenleme:
Yok direkt normal iade edip yenisini almayı kastetmiştim. Fiyat farkı iadesi zaten yapmazlar.

Maalesef açtım kurdum. Açıkçası bu tarz şeylerde iade zor diye biliyorum. Sadece kabul oluyor mu merak ettim. Tüm laptop, masaüstü sistemler her şey indirime girmiş zaten...

Ürünü teslim aldığın tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsin.

Daha önce hem kendi sattığı hem de başkasının sattığı ürünlerde fiyattan dolayı kupon aldığım oldu. En fazla 500 TL olan kupon aldım. 5000 TL için ne yaparlar belli olmaz. Etik olmasa da farklı bir sebep uydurup iade etme hakkınız var ama uğraştırırlar. Bu durumu müşteri hizmetlerine yazın ve fiyat farkını isteyin. Fiyat farkı verilmezse iade edeceğinizi de belirtin. İade etmeyecek olsanız bile bu şekilde şansınızı deneyin. Eğer olumlu olmazsa yapacak bir şey yok. Uğraşmayıp keyfini çıkarın.

Maalesef olumlu sonuç alamadım. Hiçbir para iadesi olmadığını söylediler.

14 günlük iade hakkın var fakat birçok firma bu süreci uzatıyor da uzatıyor. Kaldı ki senin üründe bir kusur yok sadece indirime girdiği için iade etmek istiyorsun. İade almıyorum derse yapabileceğin tek şey THH'ye başvurmak karar lehine bile çıksa ortalama 6 ay süren bir süreçten geçeceksin. Zaten o 5k enflasyon karşısında yok olacak. Bence satıcıya bir mesaj at, durumu belirt. Belki der ki yardımcı olalım ama hiç sanmıyorum. O yüzden ürünü kullanman en mantıklı seçenek gibi duruyor.

14 günlük iade hakkın var fakat birçok firma bu süreci uzatıyor da uzatıyor. Kaldı ki senin üründe bir kusur yok sadece indirime girdiği için iade etmek istiyorsun. İade almıyorum derse yapabileceğin tek şey THH'ye başvurmak karar lehine bile çıksa ortalama 6 ay süren bir süreçten geçeceksin. Zaten o 5K enflasyon karşısında yok olacak. Bence satıcıya bir mesaj at, durumu belirt. Belki der ki yardımcı olalım ama hiç sanmıyorum. O yüzden ürünü kullanman en mantıklı seçenek gibi duruyor.

Evet ben de bu yüzden pek sıcak bakmıyorum iade etmeye ama daha da indirime girer diye korkuyorum. Aşırı uygun fiyatta şu an bence. Ayrıca hazır sistemde iade etmek hiç etik gelmiyor.

Kupon olarak alırsınız aradaki farkı. Hepsiburada'ya ulaşın.

Keşke ama direkt reddedildim. Onlar da biliyor durumu (iadesinin zor olduğunu) muhtemelen ve lehine çeviriyorlar. Göstermelik de olsa bir kupon bekledim ama vermiyorlar hiçbir türlü.