Keşke ama direkt reddedildim. Onlar da biliyor durumu (iadesinin zor olduğunu) muhtemelen ve lehine çeviriyorlar. Göstermelik de olsa bir kupon bekledim ama vermiyorlar hiçbir türlü.
Tuhaf. Geçen hafta ben de iadesi zor, pahalı bir makine aldım ancak 2300₺ kupon tanımladılar indirime girdiği için. Satıcı Hepsiburada'nın kendisi bile değildi.

Daha önce hem kendi sattığı hem de başkasının sattığı ürünlerde fiyattan dolayı kupon aldığım oldu. En fazla 500 TL olan kupon aldım. 5000 TL için ne yaparlar belli olmaz. Etik olmasa da farklı bir sebep uydurup iade etme hakkınız var ama uğraştırırlar. Bu durumu müşteri hizmetlerine yazın ve fiyat farkını isteyin. Fiyat farkı verilmezse iade edeceğinizi de belirtin. İade etmeyecek olsanız bile bu şekilde şansınızı deneyin. Eğer olumlu olmazsa yapacak bir şey yok. Uğraşmayıp keyfini çıkarın.

Muhtemelen iade ile hiç uğraşmayıp üstüne soğuk su içeceğim. Sonuçta o fiyatı vermeyi kabul etmişim. Bu tarz şeyler biraz kumar bir noktada. Düşecek mi yükselecek mi kestiremiyorsun. Bu arada sistem güzel. Almak isteyen için şu an fiyat çok uygun ustelik 6 ay vade farksız taksit var. PSU olsun RAM olsun çok kaliteli değil ama kötü de değil fiyatına göre.

Tuhaf. Geçen hafta ben de iadesi zor, pahalı bir makine aldım ancak 2300₺ kupon tanımladılar indirime girdiği için. Satıcı Hepsiburada'nın kendisi bile değildi.

Premium üyesi misiniz? Belki fark oluyordur tavır olarak. Beni direkt reddettiler.

Urune zam gelseydi ve satici urunu geri yollamani isteyip satin aldığın bedeli iade edecegini soylese ne derdin? 😎

Kesinlikle haklısınız bence de etik değil sorun yaşamıyorken iade etmek. Zaten şu an başka bir temsilciyle görüştüm ve 3000 TL'lik kupon kaydı açtılar. Bakalım ne olacağım. Müşteri temsilcilerinin farkı oluyormuş demek ki.

Hocam ekran kartı sıcaklıkları nasıl? Fan sesi falan nasıl?

Hocam Palit gamingpro-s kartım, tam yükte 1500-1700RPM'de çalışıyor fanlar ve 68-74 derece arası alıyorum. Soğuk değil tabii ki ama zaten soğutmasını çok iyi beklemeyerek aldım. Buhar odası yokmuş kartta onun etkisi vardır. FurMark testinde 76 dereceleri görüyor yer yer. Cool whine sesi veya abartı bir fan sesi duymadım ben.

Sorunum çözüldü. Ürün teslim tarihinden 14 gün sonra iade etmemem şartıyla 3000 TL'lik kuponun hesabıma yatacağının bilgisi geldi. Sorunum giderildi büyük çapta.