HOF serisi 50xx'e yeni çıktığı için adam akıllı verisi yok. Kesin bir şey söyleyemiyorum bu sebeple.Hall Of Fame bir aralar çok üst düzeydi hocam. RTX 5000 serisinde gerilediler mi ya? Trendyol'dan 9 ayla alabiliyorum 78'e.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 80.000
@LH44 sana inat yapar gibi Hepsiburada 5080 Zotac AMP Extreme'yi de stoğa soktu
Yina almyayaım mı ya 
@Ayhan Dönmez
@Ayhan Dönmez
bexonway
Becerikli
Hocam Merhabalar kimse size almayın demiyor, marka ile ilgili izlenimlerini söylüyor. Tahmin edeceğiniz gibi böyle değerli bir bilgisayar bileşeni için güven zor kazanılan kolay kaybedilen bir şey. ZOTAC halihazırda bir çok hazır sistem satışında kullanılıyor. Kendinizi bir hazır sistem kullanıcısı gibi hayal edip şanslı olduğunuza inanıyorsanız buyrunuz.@LH44 sana inat yapar gibi Hepsiburada 5080 Zotac AMP Extreme'yi de stoğa soktuYina almyayaım mı ya
@Ayhan Dönmez
Hocam Merhabalar kimse size almayın demiyor, marka ile ilgili izlenimlerini söylüyor. Tahmin edeceğiniz gibi böyle değerli bir bilgisayar bileşeni için güven zor kazanılan kolay kaybedilen bir şey. ZOTAC halihazırda bir çok hazır sistem satışında kullanılıyor. Kendinizi bir hazır sistem kullanıcısı gibi hayal edip şanslı olduğunuza inanıyorsanız buyrunuz.
O arkadaşla benim samimiyetim ayrı, diğer forumdakilerle konuştuğum şekilde konuşmuyorum.
Ortada sohbet döndürüyoruz bir yandan.
Yapma be adam yapma işte. Kendini vurdurtacaksın.@LH44 sana inat yapar gibi Hepsiburada 5080 Zotac AMP Extreme'yi de stoğa soktuYina almyayaım mı ya
@Ayhan Dönmez
Yanan 5090, AMP'ydi. Yapma.
Yapma be adam yapma işte. Kendini vurdurtacaksın.
Yanan 5090, AMP'ydi. Yapma.![]()
Şaka maka bulaşmam satmak isteyecek olursam kolay alıcı çıkmaz bu marka sicili yüzünden.
RTX 5070 Ti TUF ile 5080 Gaming Trio arasında kaldım bu sefer. Artık daha üstlerinde gözüm yok yoruldum çünkü
Arada 10.000 TL fark var. RTX 5080 Gaming Trio termalleri ve PCB'si OC'ye çok müsade ediyor mu? Bir de Gaming Trio incelemesi bulamadım hocam var mı bildiğin?
TUF ürünlerine karşı @Ayhan Dönmez 'in nefreti var. Açıkçası haklı.Şaka maka bulaşmam satmak isteyecek olursam kolay alıcı çıkmaz bu marka sicili yüzünden.
RTX 5070 Ti TUF ile 5080 Gaming Trio arasında kaldım bu sefer. Artık daha üstlerinde gözüm yok yoruldum çünkü
Arada 10.000 TL fark var. RTX 5080 Gaming Trio termalleri ve PCB'si OC'ye çok müsade ediyor mu? Bir de Gaming Trio incelemesi bulamadım hocam var mı bildiğin?
Bağımsız tek bir incelemesi, daha doğrusu içinin açıldığı bir inceleme yok.
Şu konunun altına Trio'nun incelendiği topku/tekli videolar bırakılmış.
RTX 5080 Gaming Trio termalleri ve PCB'si OC'ye çok müsade ediyor mu?
İnno3d 5080 3X OC modeline Astral 5080 BIOS'u yazdırıldı.
Trio sağlam kart. İçiniz rahat olsun.
TUF ürünlerine karşı @Ayhan Dönmez 'in nefreti var. Açıkçası haklı.
Bağımsız tek bir incelemesi, daha doğrusu içinin açıldığı bir inceleme yok.
Şu konunun altına Trio'nun incelendiği topku/tekli videolar bırakılmış.
İnno3d 5080 3X OC modeline Astral 5080 BIOS'u yazdırıldı.
Trio sağlam kart. İçiniz rahat olsun.
Hocam Trio'dan kastım MSI Gaming Trio İnno3D değil ya
Biliyorum hocam.Hocam Trio'dan kastım MSI Gaming Trio İnno3D değil ya![]()
İnno3d'yi örnek verme nedenim Trio'nun ondan zaten daha iyi olması.
OC potansiyeli sağlam yani.
Biliyorum hocam.
İnno3d'yi örnek verme nedenim Trio'nun ondan zaten daha iyi olması.
OC potansiyeli sağlam yani.
Haa ben yanlış anlamışım o zaman. O halde Trio alayım geçeyim fiyatı da mükemmel.
@Ayhan Dönmez @LH44 5080 Rog Astral aldım zaten biliyorsunuz arkadaşım sağ olsun
@B 52 Stratofortress
Hepinize teşekkür ederim.
Son düzenleme: