Bir laptop sipariş ettin mesela, nasıl olacak o? Kim yanında 40k nakit taşıyor? Herkes yapamaz böyle alışveriş, ucuz ürünler için kullabılabilir.
Detaylar
Kim cevapladı?Sonunda! Annem nedense kartının tam olmasını istiyor yani 3330 TL ise 300 TL harici alışveriş yapmıyor. Neyse güzel.
O ne saçma bir şey.
O kadarlık şeyleri zaten kredi kartından alırlar. Bu 1000 TL civarındaki şeyler içindir zaten hocam.Bir laptop sipariş ettin mesela, nasıl olacak o? Kim yanında 40k nakit taşıyor? Herkes yapamaz böyle alışveriş, ucuz ürünler için kullabılabilir.
Astrea Virgo
Yetkin
Gıda ve kozmetik ürünler için kapıda ödeme iyi fikir aslında.
- Makaleler
- 1
Kapıda ödeme ile satıp da kargoyu teslim almayıp çok geri iade edilen ürünler gördüm. Bu genellikle kendi sitelerinden satış yapan satıcılarda oluyor. Piyasadaki satıcılarla diyaloğum var ve çoğu bu yüzden kapıda ödemeyi sonradan kaldırıyor. Hepsiburada gibi büyük platformlarda kapıda ödeme seçeneği durur mu emin değilim, çünkü bu tür ödeme yöntemleri çok suistimal edilebilir.Şöyle düşünün, kargo ücreti gönderirken 120 TL civarında olması lazım. Bir de dönüşü var, toplamda 240 TL tutuyor.
- Makaleler
- 1
Ne alaka dostum? Hepsiburada Batman'ın eşiğinde falan değil, bazı konularda Amazon ile yarışır bir firma, mesela ürün çeşitliliği, yaptıkları kampanyalar, teslimat hızları. Daha da sayabilirim.
Kesinlikle, Hepsiburada Türkiye'nin amazonudur.
Güzel olay. 25 lira da hiçbir şey kartı olmayanlar için.Bu olayı dün gördüm, 25 TL hizmet bedeli istiyor. Kartı olmayanlar veya kart bilgisi paylaşmak istemeyenler için güzel hizmet.
Eki Görüntüle 67947
Satıcı şartı yok sanırım.