Merkez bir yerde misiniz yoksa uzak mı? Bana UPS bile gelirken aras gelemezdi sinirimi bozardı o olay.
Mardin'e gelecek (konum olarak merkezi) hocam da burada mesafenin bir önemi olduğunu düşünmüyorum, sonuçta ülkenin içinde şehirlerarası bir kargo teslim edeceksin. Nasıl 8 gün sürebilir ki? Yani bazı sorunlar olduğu açıkta bilemedim neler dönüyor 😄

HepsiJET maalesef bazen böyle. Ben de yaşadım, 2 gün gecikti "yarın kapında!" sözü verilen ürün. @Caner Uncu hocamın dediği gibi yapabilirsiniz.

Mardin'e gelecek (konum olarak merkezi) hocam da burada mesafenin bir önemi olduğunu düşünmüyorum, sonuçta ülkenin içinde şehirler arası bir kargo teslim edeceksin. Nasıl 8 gün sürebilir ki? Yani bazı sorunlar olduğu açıkta bilemedim neler.

Mardin'e gelecek (konum olarak merkezi) hocam da burada mesafenin bir önemi olduğunu düşünmüyorum, sonuçta ülkenin içinde şehirler arası bir kargo teslim edeceksin. Nasıl 8 gün sürebilir ki? Yani bazı sorunlar olduğu açıkta bilemedim neler dönüyor 😄

Çok doğru fakat İstanbul'dan geldiği için o bölgeye ait ürünleri toplayıpta getireceklerdir ondandan da olabilir. Ki sizin memlekete kadar 2-3 günde anca gelmeli zaten. Cumartesi ana depoda kalmıştır. Pazartesi transfer merkezine gitmiştir. Belki bu akşam yola çıkabilir toplandıysa siparişler. Ama dediğiniz gibi çok haklısınız.