HepsiJet kargo rezilliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eren A
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 196
  • Etiketler Etiketler
    kargo

Eren A

Uzman
Selamlar,

25 Kasım pazartesi günü Havit Store'dan aldığım 2 adet Fuxi H3 kulaklık kargoya verildi ve firma HepsiJet'ti. Pazartesi yola çıkan kargo maksimum Çarşamba günü teslim edilmeliydi. Hatta şunu söyleyeyim, pazartesi günü Hepsiburada'nın kendi sattığı bir ürünü sitelerinden sipariş ettim ve o hemen ertesi sabah HepsiJet ile geldi. Çarşamba günü bana gelmesi gereken Havit siparişinin o gün Erzurum'a vardığını gördüm. :D Kendilerine yazdığımda özür dilediler ve kargo geri perşembe günü Ankara'ya getirildi. Bu arada kargonun tahmini teslim günü 29 Kasım Cuma'ydı. Perşembe günü Ankara'ya yeniden gelen kargo aradan 3 gün geçmesine rağmen hala dağıtıma çıkarılmadı. Bu nasıl bir iş bilmezlik? Bu nasıl bir ihmalkarlık anlamadım. Pazartesiden bu yana bir kargo nasıl Ankara'da teslim edilemez anlayamıyorum. Yarın getirecekler mi merak içerisindeyim. Eğer getirilmezse CİMER'e şikayet edeceğim. Böyle bir şey olmamalı, olamaz.

1733054602945.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam,

Kasım kampanyasından dolayı bu tarz yanlışlıklar aktarma merkezinde çuvalları yüklerken olabiliyor. Kargon sağ salim sana teslim olacaktır.

Selam,

Kasım kampanyasından dolayı bu tarz yanlışlıklar aktarma merkezinde çuvalları yüklerken olabiliyor. Kargon sağ salim sana teslim olacaktır.

Geçenlerde de bir arkadaşın kargosu yanlışlıkla erzuruma gitmiş. Çözümü kısa süre içerisinde sağlarlar.

@12153 Usta sen eğer HepsiJet'te müdür yardımcısı isen bana yardımcı ol. Bugün kargom Diyarbakır'a gitti. Bunun izahı ve mantığı yok. Dellendirttiler beni.

HepsiJet'in, HB dışındaki ürünlere baktığını bilmiyordum. HB'den aldığım alışverişlerde sorunsuz ve mükemmele yakın bir deneyim yaşattılar çoğu zaman. Belki kendi firmalarına öncelik verip diğer firmaları baya bir geri plana atıyorlardır. Gene de yaşadığınız kötü deneyim telafi edilemez.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt