Captain Frenchkiss Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 743 Çözümler 4 Beğeniler 426 Yer Turkiye 22 Mart 2025 #1 Bir iki gündür bu şekilde açılıyor dizüstü bilgisayarım. Neleri kontrol etmem gerekiyor, sorun ne olabilir?
Bir iki gündür bu şekilde açılıyor dizüstü bilgisayarım. Neleri kontrol etmem gerekiyor, sorun ne olabilir?
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.123 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.014 Yer Amerika Birleşik Devletleri 22 Mart 2025 #2 CMD'yi yönetici olarak açıp şu komutu çalıştırın: chkdsk /f /r Veya kayıt defteri düzenleyicisini açıp şu konuma gidin: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager "BootExecute" değerini bulun. Değer verisini autocheck autochk * olarak ayarlayın ve kaydedip çıkın. Artı 0 Eksi
CMD'yi yönetici olarak açıp şu komutu çalıştırın: chkdsk /f /r Veya kayıt defteri düzenleyicisini açıp şu konuma gidin: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager "BootExecute" değerini bulun. Değer verisini autocheck autochk * olarak ayarlayın ve kaydedip çıkın.
Spock Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 678 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 748 Yer Ankara 22 Mart 2025 #3 Disk arızası olabilir. Üstteki arkadaşın önerisini uygulayın, sorun devam ederse artık disk değişimi yapman gerekiyordur. Artı 0 Eksi
Disk arızası olabilir. Üstteki arkadaşın önerisini uygulayın, sorun devam ederse artık disk değişimi yapman gerekiyordur.
KS KS Captain Frenchkiss Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 743 Çözümler 4 Beğeniler 426 Yer Turkiye 22 Mart 2025 #4 Quezzy dedi: CMD'yi yönetici olarak açıp şu komutu çalıştırın: chkdsk /f /r Veya kayıt defteri düzenleyicisini açıp şu konuma gidin: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager "BootExecute" değerini bulun. Değer verisini autocheck autochk * olarak ayarlayın ve kaydedip çıkın. Genişletmek için tıkla... CMD'de komutu çalıştırdım tekrar başlattım fakat aynı şekilde açıldı. Kayıt defteri düzenleyicisindeki değerlerde söylediğiniz şekildeydi. Artı 0 Eksi
Quezzy dedi: CMD'yi yönetici olarak açıp şu komutu çalıştırın: chkdsk /f /r Veya kayıt defteri düzenleyicisini açıp şu konuma gidin: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager "BootExecute" değerini bulun. Değer verisini autocheck autochk * olarak ayarlayın ve kaydedip çıkın. Genişletmek için tıkla... CMD'de komutu çalıştırdım tekrar başlattım fakat aynı şekilde açıldı. Kayıt defteri düzenleyicisindeki değerlerde söylediğiniz şekildeydi.
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.123 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.014 Yer Amerika Birleşik Devletleri 22 Mart 2025 #5 Captain Frenchkiss dedi: CMD'de komutu çalıştırdım tekrar başlattım fakat aynı şekilde açıldı. Kayıt defteri düzenleyicisindeki değerlerde söylediğiniz şekildeydi. Genişletmek için tıkla... Diskle ilgili bir sorun olabilir. Takılı olan HDD/SSD'yi değiştirmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Captain Frenchkiss dedi: CMD'de komutu çalıştırdım tekrar başlattım fakat aynı şekilde açıldı. Kayıt defteri düzenleyicisindeki değerlerde söylediğiniz şekildeydi. Genişletmek için tıkla... Diskle ilgili bir sorun olabilir. Takılı olan HDD/SSD'yi değiştirmeyi deneyin.
KS KS Captain Frenchkiss Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 743 Çözümler 4 Beğeniler 426 Yer Turkiye 22 Mart 2025 #6 Quezzy dedi: Diskle ilgili bir sorun olabilir. Takılı olan HDD/SSD'yi değiştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Bunu diski değiştirmeden anlamanın bir yolu var mı yani bir uygulama ile test etmek gibi? Artı 0 Eksi
Quezzy dedi: Diskle ilgili bir sorun olabilir. Takılı olan HDD/SSD'yi değiştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Bunu diski değiştirmeden anlamanın bir yolu var mı yani bir uygulama ile test etmek gibi?
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.123 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.014 Yer Amerika Birleşik Devletleri 22 Mart 2025 #7 Captain Frenchkiss dedi: Bunu diski değiştirmeden anlamanın bir yolu var mı yani bir uygulama ile test etmek gibi? Genişletmek için tıkla... Hard Disk Sentiel programından bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Captain Frenchkiss dedi: Bunu diski değiştirmeden anlamanın bir yolu var mı yani bir uygulama ile test etmek gibi? Genişletmek için tıkla... Hard Disk Sentiel programından bakabilirsiniz.
KS KS Captain Frenchkiss Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 743 Çözümler 4 Beğeniler 426 Yer Turkiye 22 Mart 2025 #8 Quezzy dedi: Hard Disk Sentiel programından bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sorun yok gibi görünüyor anladığım kadarıyla. Artı 0 Eksi
Quezzy dedi: Hard Disk Sentiel programından bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sorun yok gibi görünüyor anladığım kadarıyla.
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.123 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.014 Yer Amerika Birleşik Devletleri 22 Mart 2025 #9 Captain Frenchkiss dedi: Eki Görüntüle 134455 Herhangi bir sorun yok gibi görünüyor anladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Evet. Öyle görünüyor. Artı 0 Eksi
Captain Frenchkiss dedi: Eki Görüntüle 134455 Herhangi bir sorun yok gibi görünüyor anladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Evet. Öyle görünüyor.