Bir iki gündür bu şekilde açılıyor dizüstü bilgisayarım. Neleri kontrol etmem gerekiyor, sorun ne olabilir?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Ocak 2025
- Makaleler
- 62
CMD'yi yönetici olarak açıp şu komutu çalıştırın:
Veya kayıt defteri düzenleyicisini açıp şu konuma gidin:
"BootExecute" değerini bulun. Değer verisini autocheck autochk * olarak ayarlayın ve kaydedip çıkın.
chkdsk /f /rVeya kayıt defteri düzenleyicisini açıp şu konuma gidin:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager"BootExecute" değerini bulun. Değer verisini autocheck autochk * olarak ayarlayın ve kaydedip çıkın.
CMD'de komutu çalıştırdım tekrar başlattım fakat aynı şekilde açıldı. Kayıt defteri düzenleyicisindeki değerlerde söylediğiniz şekildeydi.CMD'yi yönetici olarak açıp şu komutu çalıştırın:chkdsk /f /r
Veya kayıt defteri düzenleyicisini açıp şu konuma gidin:HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager
"BootExecute" değerini bulun. Değer verisini autocheck autochk * olarak ayarlayın ve kaydedip çıkın.
- Makaleler
- 62
Diskle ilgili bir sorun olabilir. Takılı olan HDD/SSD'yi değiştirmeyi deneyin.CMD'de komutu çalıştırdım tekrar başlattım fakat aynı şekilde açıldı. Kayıt defteri düzenleyicisindeki değerlerde söylediğiniz şekildeydi.
Bunu diski değiştirmeden anlamanın bir yolu var mı yani bir uygulama ile test etmek gibi?Diskle ilgili bir sorun olabilir. Takılı olan HDD/SSD'yi değiştirmeyi deneyin.
- Makaleler
- 62
Hard Disk Sentiel programından bakabilirsiniz.Bunu diski değiştirmeden anlamanın bir yolu var mı yani bir uygulama ile test etmek gibi?
Herhangi bir sorun yok gibi görünüyor anladığım kadarıyla.
- Makaleler
- 62
Evet. Öyle görünüyor.Eki Görüntüle 134455
Herhangi bir sorun yok gibi görünüyor anladığım kadarıyla.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311