CQBB

Uzman
Yer
İstanbul
Dostlar ilk yardım çantası ve yangın tüpünden tutun da ön cam numaralığına kadar tavsiye edebileceğiniz, fiyat performans ürünleri sırasıyla paylaşabilir misiniz? Hem foruma hem de bireysel olarak desteğinize ihtiyacım var. Aslında aklıma birçok ürün geliyor lakin sizlerin de önerilerini almak isterim, herkes faydalanmış olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pense, yoksa küllük, ikincil yedek bir yangın tüpü, park halindeyken camın önüne konacak güneşten koruyacak film, ppf kaplama, aynaya asılacak güzel bir koku, güneliğin cebine konacak bir Cevşen veya Ayet el-Kürsi, stepne yoksa ince stepne seti, teybe telefon bağlamak için kablo, mikrofiber bez.

7/24 kayıt alan kamera en önemlisi. Diğer türlü haksız duruma düşüyorsunuz genelde. Ayrıca pense, kargaburun, yan keski ve tamirat malzemelerinin olduğu bir çanta şart.

Dostlar ilk yardım çantası ve yangın tüpünden tutun da ön cam numaralığına kadar tavsiye edebileceğiniz, fiyat performans ürünleri sırasıyla paylaşabilir misiniz? Hem foruma hem de bireysel olarak desteğinize ihtiyacım var. Aslında aklıma birçok ürün geliyor lakin sizlerin de önerilerini almak isterim, herkes faydalanmış olur.

Plastik şişe su.

Yoksa ön, araç içi ve arka kamera. Ön ve iç olanda ses özelliği de olmalı microSD'ye 512GB olanlardan koy ki 1-2 güne silinmesin.

Onun dışında aküden elektrik çekmek için kablo vardı bir tane ismini unuttum akü biterse başka araçtan çekmek için önemli.