Sarjlı kriko, sarjli bijon, sarjli pompa, bunlar bagajda. Araba icinde lastik cizme ve musamba yagmurluk. Yagmurda lastik degistirirken kufretmeyi engellemek icin hepsi.

Eklemeyi unutmusum, kafaya takilan bir tane de lamba.

Lastik tamir kiti, büyük boy yangın tüpü, ilk yardım kiti, stepne, yedek lastik, mikrofiber bez, şise su, ped, ıslak mendil, araç içi kamera seti...

Artik arabalar pilli. Yangin tupu ise yaramiyor. Yangin mi cikti, kac kac kac. 😅
Batarya kaynaklı yangınsa naneyi yedin zaten, yine de yangın türü önemli bir gereç.
Belanın nereden geleceği belli olmuyor, bir bakmışsın yakıt hortumu delinmiş, yakıt ateş almış... :)

Şirket araçlarında başıma sık gelen bir şey yedek lastik ve onu takmak için aletler.

Aktif olarak trafikte olduğunuzu düşünüyorum. Nokta atış fikirler sizde birikmiş olmalı.

Sarjlı kriko, sarjli bijon, sarjli pompa, bunlar bagajda. Araba icinde lastik cizme ve musamba yagmurluk. Yagmurda lastik degistirirken kufretmeyi engellemek icin hepsi.

Eklemeyi unutmusum, kafaya takilan bir tane de lamba.
yaşandı diyebilir miyiz :)

Aktif olarak trafikte olduğunuzu düşünüyorum. Nokta atış fikirler sizde birikmiş olmalı.

yaşandı diyebilir miyiz :)
Ben daha çok ulaşılması zor şeyleri dile getirdim herkes su şişe bez falan yazmış onlar ulaşılabilir şeyler daha cok yolda kalmaya yönelik ekipmanlar edinin.
(Farlar için yedek ampül, sigorta için değişik amperlerde fişler, )