Rehber Her Bütçe için Tablet Tavsiyesi

+Bende kullanıyorum ama A9+ ile değil S6 Lite ile karşılaştırılabilinir ama her türlü ikisini de süpürür

Samsung User Pov:

Panel: Çöp.

Çözünürlük: Çöp.

CPU/GPU: Çöp.

Kamera: Çöp.

RAM: 8 GB.

Kesinlikle A9+ almalıyım.

Bende kullanıyorum ama A9+ ile değil S6 Lite ile karşılaştırılabilinir ama her türlü ikisini de süpürür
Hocam bu arada. S6 Lite ile arasında da bayağı fark var. O bütçede muadil önermek pek mantıklı gelmiyor.

daha iyi ekran istiyorsanız min iPad Pro vs bakmanız lazım.
Onlarda çokmuş yav Tüm gün işte bilgisayar ekranına baktıktan sonra insan bilgisayara oturası gelmiyor, telefonda küçük geliyor bu tarz bir şey beklentilerimi karşılar da 40-50k sadece bu deneyim için fazla geldi.

Elinize sağlık, alakasız gelebilir ama bütçeye göre televizyonlar listesi yaparsanızda çok iyi olur (televizyon almayı düşünüyorum o yüzden.)

Hocam Galaxy Tab S9 FE+ Hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Yakın bir zamanda almayı düşünüyorum. Öğrenciyim ders çalışmak için arada bir dizi/film izlerim o kadar ve Üniversite senelerin de işime yarayacağını düşünüyorum.

S10 FE serisi de mi aynı durumda hocam fiyatı çok makul seviyelerde geldi de bana. İkisi arasından hangisi daha iyidir S9 FE+ ya da S10 FE hangisini tercih etmeliyim?

S10 FE serisi de mi aynı durumda hocam fiyatı çok makul seviyelerde geldi de bana. İkisi arasından hangisi daha iyidir? S9 FE+ ya da S10 FE hangisini tercih etmeliyim?

İşlemci, güncellik ve S10 FE de 7 yıl güncelleme garantisi. Onun dısında fark yok. Dediğim gibi ekran önemli değilse S9 fe/s10 FE alabilirsin ama ekran önemliyse Huawei MatePad 11.5s al.

Hocam rehberiniz oldukça kullanışlı olmuş, teşekkür ederim. Bir sorum olacak. Belirli bütçem yok ama 85üstüne çıkmak istemiyorum. Tablet ve telefonu ayrı alıp bütçeyi paylaştırayım mı Samsung fold gibi büyük bir telefon alıp tablet olarak da mı kullanayım? Fold biraz pahalı geliyor büyük ekranlı hangi telefonu önerirsiniz?

Linkteki ürünleri alabilirsin. Geri kalan parayla ne yaparsan yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…