Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Onlarda çokmuş yav Tüm gün işte bilgisayar ekranına baktıktan sonra insan bilgisayara oturası gelmiyor, telefonda küçük geliyor bu tarz bir şey beklentilerimi karşılar da 40-50k sadece bu deneyim için fazla geldi.
Forumda telefon rehberi yaptım sıra tablet e geldi
Her fiyata uygun yalnızca sıfır ürünleri önereceğim.2.el için kendiniz araştırın ve forumda "alınır mı?" diye sorabilirsiniz.
4.000-5.000 TL bütçe
Bu bütçede rakipsiz A9/A9+ (A9+ indirimdeyse) veya Honor pad X9.
Samsung Galaxy Tab A9+ Tablet SM-X210 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Nedenine gelecek olursak, fiyatında bulunan rakipleri kalitesiz markaların yapmış olduğu tabletler. Bu yüzden Samsung'un bu tabletleri onların yanında her türlü daha iyi.
Huawei MatePad 11.5 (2023) Tablet Klavyesiz Versiyon detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Nedeni ise bu fiyata kalem desteği bulunuyor, ayrıca kaliteli ekran ve güçlü işlemciye sahip. Eğer uygulama marketi ile soru işaretiniz varsa bana danışabilirsiniz.
Eğer Huawei'deki Google kısıtlamaları sizi tabletten uzaklaştırdıysa 2.önerim Tab S6 Lite olur.
Samsung Galaxy Tab S9 FE Wi-Fi Tablet SM-X510NLGATUR detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Nedeni iyi yazılımı, güncel ve gayet iyi donanımı ile bu fiyat aralığında tercih edilebilinecek model.
13.000-20.000 TL bütçe
Buradan itibarenki tabletlerin çoğu amiral gemisi.
Eğer Tab S9 feden daha güncel tablet isterseniz Tab S10 FE olur.
Hocam Galaxy Tab S9 FE+ Hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Yakın bir zamanda almayı düşünüyorum. Öğrenciyim ders çalışmak için arada bir dizi/film izlerim o kadar ve Üniversite senelerin de işime yarayacağını düşünüyorum.
S10 FE serisi de mi aynı durumda hocam fiyatı çok makul seviyelerde geldi de bana. İkisi arasından hangisi daha iyidir S9 FE+ ya da S10 FE hangisini tercih etmeliyim?
S10 FE serisi de mi aynı durumda hocam fiyatı çok makul seviyelerde geldi de bana. İkisi arasından hangisi daha iyidir? S9 FE+ ya da S10 FE hangisini tercih etmeliyim?
İşlemci, güncellik ve S10 FE de 7 yıl güncelleme garantisi. Onun dısında fark yok. Dediğim gibi ekran önemli değilse S9 fe/s10 FE alabilirsin ama ekran önemliyse Huawei MatePad 11.5s al.
Forumda telefon rehberi yaptım sıra tablet e geldi
Her fiyata uygun yalnızca sıfır ürünleri önereceğim.2.el için kendiniz araştırın ve forumda "alınır mı?" diye sorabilirsiniz.
4.000-5.000 TL bütçe
Bu bütçede rakipsiz A9/A9+ (A9+ indirimdeyse) veya Honor pad X9.
Samsung Galaxy Tab A9+ Tablet SM-X210 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Nedenine gelecek olursak, fiyatında bulunan rakipleri kalitesiz markaların yapmış olduğu tabletler. Bu yüzden Samsung'un bu tabletleri onların yanında her türlü daha iyi.
Huawei MatePad 11.5 (2023) Tablet Klavyesiz Versiyon detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Nedeni ise bu fiyata kalem desteği bulunuyor, ayrıca kaliteli ekran ve güçlü işlemciye sahip. Eğer uygulama marketi ile soru işaretiniz varsa bana danışabilirsiniz.
Eğer Huawei'deki Google kısıtlamaları sizi tabletten uzaklaştırdıysa 2.önerim Tab S6 Lite olur.
Samsung Galaxy Tab S9 FE Wi-Fi Tablet SM-X510NLGATUR detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Nedeni iyi yazılımı, güncel ve gayet iyi donanımı ile bu fiyat aralığında tercih edilebilinecek model.
13.000-20.000 TL bütçe
Buradan itibarenki tabletlerin çoğu amiral gemisi.
Eğer Tab S9 feden daha güncel tablet isterseniz Tab S10 FE olur.
Hocam rehberiniz oldukça kullanışlı olmuş, teşekkür ederim. Bir sorum olacak. Belirli bütçem yok ama 85üstüne çıkmak istemiyorum. Tablet ve telefonu ayrı alıp bütçeyi paylaştırayım mı Samsung fold gibi büyük bir telefon alıp tablet olarak da mı kullanayım? Fold biraz pahalı geliyor büyük ekranlı hangi telefonu önerirsiniz?
Hocam rehberiniz oldukça kullanışlı olmuş, teşekkür ederim. Bir sorum olacak. Belirli bütçem yok ama 85üstüne çıkmak istemiyorum. Tablet ve telefonu ayrı alıp bütçeyi paylaştırayım mı Samsung fold gibi büyük bir telefon alıp tablet olarak da mı kullanayım? Fold biraz pahalı geliyor büyük ekranlı hangi telefonu önerirsiniz?
Samsung Galaxy Tab S9 Wi-Fi Tablet SM-X710NZAETUR detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.