+Bende kullanıyorum ama A9+ ile değil S6 Lite ile karşılaştırılabilinir ama her türlü ikisini de süpürür :hehehe:

Samsung User Pov:

Panel: Çöp.

Çözünürlük: Çöp.

CPU/GPU: Çöp.

Kamera: Çöp.

RAM: 8 GB.

Kesinlikle A9+ almalıyım.

Bende kullanıyorum ama A9+ ile değil S6 Lite ile karşılaştırılabilinir ama her türlü ikisini de süpürür :hehehe:
Hocam bu arada. S6 Lite ile arasında da bayağı fark var. O bütçede muadil önermek pek mantıklı gelmiyor.

Elinize sağlık, alakasız gelebilir ama bütçeye göre televizyonlar listesi yaparsanızda çok iyi olur (televizyon almayı düşünüyorum o yüzden.)

Forumda telefon rehberi yaptım sıra tablet e geldi :hehehe:
Her fiyata uygun yalnızca sıfır ürünleri önereceğim.2.el için kendiniz araştırın ve forumda "alınır mı?" diye sorabilirsiniz.

4.000-5.000 TL bütçe

Bu bütçede rakipsiz A9/A9+ (A9+ indirimdeyse) veya Honor pad X9.
Nedenine gelecek olursak, fiyatında bulunan rakipleri kalitesiz markaların yapmış olduğu tabletler. Bu yüzden Samsung'un bu tabletleri onların yanında her türlü daha iyi.
Honor ise ekran ve hoparlörden tercih ederim. Eğer film-dizi öncelikse bunu öneririm.

6.000-12.000 TL bütçe

İlk önereceğim tablet Huawei MatePad 11.5 olur.
Nedeni ise bu fiyata kalem desteği bulunuyor, ayrıca kaliteli ekran ve güçlü işlemciye sahip. Eğer uygulama marketi ile soru işaretiniz varsa bana danışabilirsiniz.
Eğer Huawei'deki Google kısıtlamaları sizi tabletten uzaklaştırdıysa 2.önerim Tab S6 Lite olur.
Şimdi bütçenin sonuna gelirsek bu bütçe aralığında son önerim Tab S9 FE olur.
Nedeni iyi yazılımı, güncel ve gayet iyi donanımı ile bu fiyat aralığında tercih edilebilinecek model.

13.000-20.000 TL bütçe

Buradan itibarenki tabletlerin çoğu amiral gemisi.
Eğer Tab S9 feden daha güncel tablet isterseniz Tab S10 FE olur.
Ama ben amiral gemisi deneyimini tabletimde yaşamak istiyorum diyorsan Tab S9 kesinlikle öneririm.
Ama benim Apple ekosistemim var veya iPad almak istiyorum diyorsanız iPad 11 öneririm.

30.000+ bütçe

Bundan sonrası alacağınız her cihaz çok iyi. Belli başlı öneriler vereceğim.
Rehberimi okuduğunuz için teşekkürler :hehehe:
Rehber 9 Temmuz 2025 fiyatlarına göre hazırlandı. Bir gün sonra bile fiyatları değişebilir.
Hocam Galaxy Tab S9 FE+ Hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Yakın bir zamanda almayı düşünüyorum. Öğrenciyim ders çalışmak için arada bir dizi/film izlerim o kadar ve Üniversite senelerin de işime yarayacağını düşünüyorum.

S10 FE serisi de mi aynı durumda hocam fiyatı çok makul seviyelerde geldi de bana. İkisi arasından hangisi daha iyidir S9 FE+ ya da S10 FE hangisini tercih etmeliyim?

S10 FE serisi de mi aynı durumda hocam fiyatı çok makul seviyelerde geldi de bana. İkisi arasından hangisi daha iyidir? S9 FE+ ya da S10 FE hangisini tercih etmeliyim?

İşlemci, güncellik ve S10 FE de 7 yıl güncelleme garantisi. Onun dısında fark yok. Dediğim gibi ekran önemli değilse S9 fe/s10 FE alabilirsin ama ekran önemliyse Huawei MatePad 11.5s al.

Forumda telefon rehberi yaptım sıra tablet e geldi :hehehe:
Her fiyata uygun yalnızca sıfır ürünleri önereceğim.2.el için kendiniz araştırın ve forumda "alınır mı?" diye sorabilirsiniz.

4.000-5.000 TL bütçe

Bu bütçede rakipsiz A9/A9+ (A9+ indirimdeyse) veya Honor pad X9.
Nedenine gelecek olursak, fiyatında bulunan rakipleri kalitesiz markaların yapmış olduğu tabletler. Bu yüzden Samsung'un bu tabletleri onların yanında her türlü daha iyi.
Honor ise ekran ve hoparlörden tercih ederim. Eğer film-dizi öncelikse bunu öneririm.

6.000-12.000 TL bütçe

İlk önereceğim tablet Huawei MatePad 11.5 olur.
Nedeni ise bu fiyata kalem desteği bulunuyor, ayrıca kaliteli ekran ve güçlü işlemciye sahip. Eğer uygulama marketi ile soru işaretiniz varsa bana danışabilirsiniz.
Eğer Huawei'deki Google kısıtlamaları sizi tabletten uzaklaştırdıysa 2.önerim Tab S6 Lite olur.
Şimdi bütçenin sonuna gelirsek bu bütçe aralığında son önerim Tab S9 FE olur.
Nedeni iyi yazılımı, güncel ve gayet iyi donanımı ile bu fiyat aralığında tercih edilebilinecek model.

13.000-20.000 TL bütçe

Buradan itibarenki tabletlerin çoğu amiral gemisi.
Eğer Tab S9 feden daha güncel tablet isterseniz Tab S10 FE olur.
Ama ben amiral gemisi deneyimini tabletimde yaşamak istiyorum diyorsan Tab S9 kesinlikle öneririm.
Ama benim Apple ekosistemim var veya iPad almak istiyorum diyorsanız iPad 11 öneririm.

30.000+ bütçe

Bundan sonrası alacağınız her cihaz çok iyi. Belli başlı öneriler vereceğim.
Rehberimi okuduğunuz için teşekkürler :hehehe:
rehber 9 Temmuz 2025 fiyatlarına göre hazırlandı. Bir gün sonra bile fiyatları değişebilir.

Hocam rehberiniz oldukça kullanışlı olmuş, teşekkür ederim. Bir sorum olacak. Belirli bütçem yok ama 85üstüne çıkmak istemiyorum. Tablet ve telefonu ayrı alıp bütçeyi paylaştırayım mı Samsung fold gibi büyük bir telefon alıp tablet olarak da mı kullanayım? Fold biraz pahalı geliyor büyük ekranlı hangi telefonu önerirsiniz?

Hocam rehberiniz oldukça kullanışlı olmuş, teşekkür ederim. Bir sorum olacak. Belirli bütçem yok ama 85üstüne çıkmak istemiyorum. Tablet ve telefonu ayrı alıp bütçeyi paylaştırayım mı Samsung fold gibi büyük bir telefon alıp tablet olarak da mı kullanayım? Fold biraz pahalı geliyor büyük ekranlı hangi telefonu önerirsiniz?

Linkteki ürünleri alabilirsin. Geri kalan parayla ne yaparsan yap.