Bu kupon olayı nasıl işliyor? Mesela atıyorum işlemci aldım indirim tanımlandı, 2 hafta sonra da RAM almak istedim yine çözüm kadar indirim mi yansıyacak, yoksa ilk indirimden sonra yaptığım çözümler kadar mı sonraki alışverişime yansıyacak?
Detaylar
Kim cevapladı?Uyuyan Sincap 57
Üstün
Yaparsanız banlanırsınız. Çözüm kavgası da olamaz. Yönetim karar verir.
Başlık güncellendi.
Haklısınız hocam ama ben kendi konumu çözünce sağ tarafta çözüm olarak işaretliyorum sanırım 6 çözümümün 3'ü böyle. O da kesinlikle çözüm kasma amaçlı değil. Atıyorum adam 10 konu çözer 5 konu da kendi açar çözer bedava sizden geçinir.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 3
Oluyor ve haklılar. Çözüm sadece indirim değil, aynı zamanda prestij oluyor. Recep'in birden fazla yerde insanları çözüm sayıları üzerinden degerlendirdigini görebilirsiniz. İnsanların daha fazla saygı için hak ettiklerini düşündükleri şeyi talep etmeleri gayet normal.
Technopat'taki çözümleri de ekleyip büyük boy menü ister misiniz?Güzel kampanya. Bakınca ₺165 kuponum oluyor. Hocam döner söyleyebiliyor muyuz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Tesekkurler tekrardan.Techolay'da emeklerinizin bir değeri var. Çözüme ulaştırdığınız her konu, hanenize 15 TL olarak yansıyor.
Bundan en son yararlanan üyemiz @8898 oldu.
Normalde 1400 TL olan G.Skill Trident Z Neo 5 RGB 2x8 3600 MHz CL16 F4-3600CL16Q-32 RAM'i 48 çözüm ve 18.000 karakter makale ile toplamda 810 TL daha ucuza, 590 TL'ye aldı.
Az önce de RAM'leri kendisine kargoladım.
Eki Görüntüle 170279
Asily 24
Üstün
Nasıl yararlanacağız?Techolay'da emeklerinizin bir değeri var. Çözüme ulaştırdığınız her konu, hanenize 15 TL olarak yansıyor.
Bundan en son yararlanan üyemiz @8898 oldu.
Normalde 1400 TL olan G.Skill Trident Z Neo 5 RGB 2x8 3600 MHz CL16 F4-3600CL16Q-32 RAM'i 48 çözüm ve 18.000 karakter makale ile toplamda 810 TL daha ucuza, 590 TL'ye aldı.
Az önce de RAM'leri kendisine kargoladım.
Eki Görüntüle 170279
@Asily,
Bkz.
Bkz.
Herkese merhaba! Techolay Sosyal'de daha önce siz üyelerimize özel fırsatlar oluşturacağımızı söylemiştik ve o gün geldi çattı.
Ürünlerin listesi aşağıda yer almakta. Belirlenen satış fiyatları da yanında yazmakta. Yer alan satış fiyatları indirimsiz hâlidir.
Ürünlerin listesi aşağıda yer almakta. Belirlenen satış fiyatları da yanında yazmakta. Yer alan satış fiyatları indirimsiz hâlidir.
İndirim koşulları güncellendi:
- Ne zaman üye olduğunuz artık bir önem arz etmiyor.
- Her bir çözüm başına 20 TL indirim.
- Makale veya rehber yazdıysanız ek indirim:
Güncellendi: Makale ve çözümlerinize ek indirim
Herkese merhaba! Bildiğiniz üzere karakter sayacı sistemi geçtiğimiz günlerde aktif konuma geldi. Bu sistemi getirmemizdeki ana amaç, Sosyal'i kurarken size verdiğimiz sözümüzü tutup katkılarınıza karşılık ufak da olsa bir indirim yapabilmek. Techolay Sosyal üyelerine özel satış konusu adlı...
techolay.net
- Recep Baltaş
- satış konusu
- Forum: Techolay
miraçov
Üstün
Şimdi benim 3 adet çözümüm var 45 TL bakiyem mi var yani?
Evet. Ürün alırken kullanabilirsiniz.Şimdi benim 3 adet çözümüm var 45 TL bakiyem mi var yani?
Asily 24
Üstün
Peki kullandıktan sonra profilimizdeki çözüm sayısı aynı kalıyor mu yoksa azalıyor mu?
Yeni konular
-
-
Makine Çeviri DIVE or DIE Children of Rain Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
-
-
-
-