Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Saçlarım kıvırcık ve mecburen soğuk sıcak demeden her gün yıkamam gerekiyor. Bunun bir zararı var mı?
Asindirici bir şey kullanmadiginiz surece hayir.
1 gun sampuan, 1 gun su ile yika bence.
dewberry
Üstün
Saçlarım kıvırcık ve mecburen soğuk sıcak demeden her gün yıkamam gerekiyor. Bunun bir zararı var mı?
Asindirici bir şey kullanmadiginiz surece hayir.
1 gun sampuan, 1 gun su ile yika bence.
Hayır yok, genelde kurur biraz o kadar. Ben küçüklükten beri her gün yıkıyorum. Bir zararını görmedim.Saçlarım kıvırcık ve mecburen soğuk sıcak demeden her gün yıkamam gerekiyor. Bunun bir zararı var mı?
- Makaleler
- 1
Bir gün şampuanla, diğer gün duru suyla yıka. Her gün şampuan yara yapar saç derdini. Ondan sonra kaşınıp durur
Hayır yok, genelde kurur biraz o kadar. Ben küçüklükten beri her gün yıkıyorum. Bir zararını görmedim.
Saçlardaki doğal yağ oluşumuna olumsuz etkileri bulunuyor diye duymuştum.
dewberry
Üstün
En kotu sac bakim yagi surersinSaçlardaki doğal yağ oluşumuna olumsuz etkileri bulunuyor diye duymuştum.
Ayda 1 hindistan cevizi yağı, cansız gördüğümde ise çok iyi olmayan argan yağı kullanıyorum.En kotu sac bakim yagi surersinCok sorun olmaz yani.
dewberry
Üstün
COk sikinti cikmaz o zaman. Sadece 1 gun sampuan, 1 gun normal su ile yika.Ayda 1 hindistan cevizi yağı, cansız gördüğümde ise çok iyi olmayan argan yağı kullanıyorum.