LitrikAsit
Üyecik
Evet aynı anda kurulu hocam.Dnscrypt-proxy ve YogaDNS aynı anda kurulu değil dimi?
Evet aynı anda kurulu hocam.Dnscrypt-proxy ve YogaDNS aynı anda kurulu değil dimi?
Birini kaldır hocam Dnscrypt-proxy'i kaldır yoga kalsın.
Hocam kaldırmak isterim fakat Zapret Win Türkiye 4.2'de ilgili seçeneği kaldırdığım zaman başlatamıyorum.Birini kaldır hocam Dnscrypt-proxy'i kaldır yoga kalsın.
Aktif/ Kaldır yazıyor hocam o.Hocam kaldırmak isterim fakat Zapret Win Türkiye 4.2'de ilgili seçeneği kaldırdığım zaman başlatamıyorum.
Aynı yerden bahsediyoruz hocam.
Yoga açık mı hocam? Yoga açıksa zehirlenme olmamalı.Aynı yerden bahsediyoruz hocam.Bu ekran görüntüsünde göreceğiniz üzere kaldırdım fakat başlat tuşu pasif konuma düştü.
Kusura bakma hocam ona dikkat etmemişim. Dediğin yöntemle denedim bu sefer direkt update fail kısmına yönlendirdi.Yoga açık mı hocam? Yoga açıksa zehirlenme olmamalı.
Tamam hocam merak ettiğim bu şekilde tarayıcıda discord açılıyor mu?Kusura bakma hocam ona dikkat etmemişim. Dediğin yöntemle denedim bu sefer direkt update fail kısmına yönlendirdi.
Evet hocam web üzerinden açıldı uygulama üzerinden açılmadı.Tamam hocam merak ettiğim bu şekilde tarayıcıda discord açılıyor mu?
Hocam çok ideal bir çözüm değil ama Zapret açık olacak şekilde WARP açıp update kısmını atladıktan sonra WARP'ı kapat. Bu şekilde kullanabilirsin. Bazılarında böyle oluyor nedense Discord uygulama bir türlü açılmıyor.Evet hocam web üzerinden açıldı uygulama üzerinden açılmadı.