1581'e. En ucuz, turuncu olacak şekilde 1414 oluyordu, siyahı tercih edip toplam 1581'e aldım. 2a'nın ne artı yönleri var?
Bana böyle bir cevap geldiğinden 2a'yı direkt elemiştim.
2a'nin artilari daha iyi ANC modlari, daha guncel olmasi ve daha guclu bass. Fakat bunlarin hepsi duz CMF Buds'da da var. Buds 2a'yi 1.900 TL civarina alma sansin varsa oneririm.

Kulak içi kablosuz kulaklık alacağım. Normalde Soundpeats Capsule 3 Pro kullanıyordum. Onu abime vereceğim. Kendime de uygun fiyatlı bir kulaklık bakıyorum. Soundpeats T3 Pro gözüme ilişti. Hem fiyatından, hem de kulak içi silikonlu olduğundan hoşuma gitti. Daha iyi bir alternatifi var mıdır o fiyat bandında. Ona göre şimdi sipariş geçmeyi düşünüyorum. Teşekkürler.
T3 Pro alabilirsin. Butce cikarsa ve kuponunda varsa CMF Buds'a cikmani daha cok oneririm. Cunku Capsule 3 Pro'dan T3 Pro'ya gecersen, ses kalitesi daha kotu olacak. CMF Buds ise Capsule 3 Pro'dan daha iyi. Burada butce onemli. Ikisi de uzmez fiyatina gore. Fakat ben CMF'e butce cikmanizi oneririm.

Bu arada belirteyim, alacağım kulaklık Xiaomi de olsa uyumluluk, ekosistem yaratmayacak eskilikte 5.0 Bluetooth versiyonlu bir Xiaomi telefon kullanıyorum. @Simon
5.0 hala yeterli. 4.0 ve varyasyonlari eskidi fakat dedigim gibi 5.0 yeterli bir surum. Buds 2a eger iyi fiyata geliyorsa duz Buds modeli iptal edip alabilirsin. Bass miktari daha fazla. Ancak kulakligin bu uygulamasini mutlaka indirip. Bas, tiz vs. Ayarla.

Son düzenleme:
2a'nin artilari daha iyi ANC modlari, daha guncel olmasi ve daha guclu bass. Fakat bunlarin hepsi duz CMF Buds'da da var. Buds 2a'yi 1.900 TL civarina alma sansin varsa oneririm.

T3 Pro alabilirsin. Butce cikarsa ve kuponunda varsa CMF Buds'a cikmani daha cok oneririm. Cunku Capsule 3 Pro'dan T3 Pro'ya gecersen, ses kalitesi daha kotu olacak. CMF Buds ise Capsule 3 Pro'dan daha iyi. Burada butce onemli. Ikisi de uzmez fiyatina gore. Fakat ben CMF'e butce cikmanizi oneririm.
Yani ben kulaklıkların ses kalitesinden çok iyi anlayan birisi değilim. T3 Pro'ya geçersem çok büyük bir kayıp yaşar mıyım? Eğer o kadar da büyük bir kayıp yoksa ortada şuan kartta para var, direkt almayı düşünüyorum.

Yani ben kulaklıkların ses kalitesinden çok iyi anlayan birisi değilim. T3 Pro'ya geçersem çok büyük bir kayıp yaşar mıyım? Eğer o kadar da büyük bir kayıp yoksa ortada şuan kartta para var, direkt almayı düşünüyorum.
Yuksek seste tiz sesler patlayabilir. Muzigini yuksek seste dinliyorsan onermem butce varken. Kulakligi 1-2 yil civari idare etsin diye alacaksan CMF Buds daha iyi olur. Garanti konusunda da Evofone'a bagli CMF urunleri. Yani saglam bir servisleri bulunuyor. Teknik servis olarak Soundpeats'e kim bakiyor bilmiyorum. Eger beni 3-4 ay gotursun, sonra daha iyi bir sey alacagim diyorsan T3 Pro yeterli olur.

5.0 hala yeterli. 4.0 ve varyasyonlari eskidi fakat dedigim gibi 5.0 yeterli bir surum. Buds 2a eger iyi fiyata geliyorsa duz Buds modeli iptal edip alabilirsin. Bass miktari daha fazla. Ancak kulakligin bu uygulamasini mutlaka indirip. Bas, tiz vs. Ayarla.

Hocam peki CMF değil tüm kulaklıklara baktığımızda 2000 lira altında olan bütçede en iyi seçenek 2a mı? Ayrıca ChatGPT özelliği ne bilginiz var mı o konuda?

Hocam peki CMF değil tüm kulaklıklara baktığımızda 2000 lira altında olan bütçede en iyi seçenek 2a mı? Ayrıca ChatGPT özelliği ne bilginiz var mı o konuda?
Evet, en iyisi Buds 2a bana gore. ChatGPT entegrasyonu ile beraber sesli olarak ChatGPT ile konusabiliyorsun. Fakat Turkce oluyor mu bilmiyorum.
Burada nasil yapildigini gostermisler.

Skullcandy olmalıydı listede tam f/p ürünü
Method 360 disinda sevmedigim bir marka.

Bence deger. CMF Buds 1.581 TL'ye siyahini aldim demistin. 300 TL'den daha az miktara mantikli.
Hocam 2a 10 dakikalık şarj ile 5.5 saat çalarken Buds 6.5 saat çalıyormuş, bunun gibi farklı eksileri var mı 2a'nın Buds'a göre? Kesinlikle geçmeye değer mi? Ve size 2a'yı eleme sebebim dediğim mesajdaki sözler doğru mu? Doğruysa 2a'yı daha kötü yapmaz mı bu durumlar?

Hocam 2a 10 dakikalık şarj ile 5.5 saat çalarken Buds 6.5 saat çalıyormuş, bunun gibi farklı eksileri var mı 2a'nın Buds'a göre? Kesinlikle geçmeye değer mi? Ve size 2a'yı eleme sebebim dediğim mesajdaki sözler doğru mu? Doğruysa 2a'yı daha kötü yapmaz mı bu durumlar?
Hizli sarj olarak duz model daha basarili. Sarj olarak ikisi de ayni surede muzik caliyor toplamda. O konudaki mesaja baktim fakat neden oyle dedigini cozemedim. Ust model almis oluyorsun. Neden daha kotu olsun? 2a'da duz Buds'da butcelerinin en iyisi. Ikisi de uzmez. Birkac hafta once diger insanlar duz Buds modelini indirimle 1.100 TL gibi bir fiyata aldi. Ben o yuzden 2a'yi daha cok oneriyorum.