- Makaleler
- 23
2a'nin artilari daha iyi ANC modlari, daha guncel olmasi ve daha guclu bass. Fakat bunlarin hepsi duz CMF Buds'da da var. Buds 2a'yi 1.900 TL civarina alma sansin varsa oneririm.1581'e. En ucuz, turuncu olacak şekilde 1414 oluyordu, siyahı tercih edip toplam 1581'e aldım. 2a'nın ne artı yönleri var?
Bana böyle bir cevap geldiğinden 2a'yı direkt elemiştim.CMF Buds çünkü daha iyi sıvı koruması var, batarya ömrü ve kulakta olduğunu anlama gibi özellikleri daha iyi. Buds 2a'nın iyi olduğu tek şey 0.60-0.70 gram daha hafif olması bunu da farketmezsiniz bile.
T3 Pro alabilirsin. Butce cikarsa ve kuponunda varsa CMF Buds'a cikmani daha cok oneririm. Cunku Capsule 3 Pro'dan T3 Pro'ya gecersen, ses kalitesi daha kotu olacak. CMF Buds ise Capsule 3 Pro'dan daha iyi. Burada butce onemli. Ikisi de uzmez fiyatina gore. Fakat ben CMF'e butce cikmanizi oneririm.Kulak içi kablosuz kulaklık alacağım. Normalde Soundpeats Capsule 3 Pro kullanıyordum. Onu abime vereceğim. Kendime de uygun fiyatlı bir kulaklık bakıyorum. Soundpeats T3 Pro gözüme ilişti. Hem fiyatından, hem de kulak içi silikonlu olduğundan hoşuma gitti. Daha iyi bir alternatifi var mıdır o fiyat bandında. Ona göre şimdi sipariş geçmeyi düşünüyorum. Teşekkürler.
5.0 hala yeterli. 4.0 ve varyasyonlari eskidi fakat dedigim gibi 5.0 yeterli bir surum. Buds 2a eger iyi fiyata geliyorsa duz Buds modeli iptal edip alabilirsin. Bass miktari daha fazla. Ancak kulakligin bu uygulamasini mutlaka indirip. Bas, tiz vs. Ayarla.Bu arada belirteyim, alacağım kulaklık Xiaomi de olsa uyumluluk, ekosistem yaratmayacak eskilikte 5.0 Bluetooth versiyonlu bir Xiaomi telefon kullanıyorum. @Simon
Son düzenleme: