Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
CMF Buds, Buds 2a ve 2 kullanan arkadaşıma sorduğumda bana 2>2a>buds şeklinde olduğunu söylemişti detay olarak. Ses yüksekliğinin ise üç kulaklıkta da başarılı olduğundan bahsetmişti. Deneyimlerini paylaştığın için teşekkürler. Bir daha soracağım arkadaşa.@Simon cmf Buds bende var zaten biliyorsun hocam bir de elimde 2A modeli var 4-5 gündür. ANC olarak 2A daha iyi fakat konu yüksek ses ve Bass'a gelince bana göre duz Buds daha iyi performans veriyor.
Rica ederim. Fark öyle çok değil zaten. Hafif bir fark var. Eq veya farklı ayarlarla 2a daha iyi olabilir.CMF Buds, Buds 2a ve 2 kullanan arkadaşıma sorduğumda bana 2>2a>buds şeklinde olduğunu söylemişti detay olarak. Ses yüksekliğinin ise üç kulaklıkta da başarılı olduğundan bahsetmişti. Deneyimlerini paylaştığın için teşekkürler. Bir daha soracağım arkadaşa.
Zaranon
Uzman
Evet, oyle. Plus modelin fiyati 2.700 civari. Onunki de islevsiz. Sadece Pro 2'de tekerlegin islevi bulunuyor.
Çok aman aman bi olay değil aslında ama şu olay yüzünden Pro 2 ve Buds 2 arasında kaldım. Buds 2'ye dair de hiç inceleme yok galiba yeni giriş yapmış Türkiye pazarına ama teknik özellik bakımından epey benzer Pro 2 ile. Plus modelini tercih etmeyeceğim renk yüzünden, mümkünse siyah, en kötü beyaz olsun istiyorum.
Bir de Pro 2'de ekstra LDAC codec desteği var mış sanırım 2'ye göre. Almışken Pro mu almalı diye düşünüyorum şuan.
- Makaleler
- 23
Bütçe varsa ve sese ilgin de varsa Pro 2 al bence.Çok aman aman bi olay değil aslında ama şu olay yüzünden Pro 2 ve Buds 2 arasında kaldım. Buds 2'ye dair de hiç inceleme yok galiba yeni giriş yapmış Türkiye pazarına ama teknik özellik bakımından epey benzer Pro 2 ile. Plus modelini tercih etmeyeceğim renk yüzünden, mümkünse siyah, en kötü beyaz olsun istiyorum.
Bir de Pro 2'de ekstra LDAC codec desteği var mış sanırım 2'ye göre. Almışken Pro mu almalı diye düşünüyorum şuan.
Zaranon
Uzman
Bütçe varsa ve sese ilgin de varsa Pro 2 al bence.
Hocam 700 TL ekleme yapılır değecekse sorun değil ama pişman etmeyecek bir şey almak niyetim. Epeydir zaten QCY T13 ANC kullanıyorum epey uygun fiyat bir kulaklık. Ses konusunda daha çok bassların yoğun olmasını sever ve isterim, EQ ayarını buna göre yaparım. Pro 2'den beklentim de dolaylı yoldan T13'e göre daha başarılı olmasını bekliyorum fiyat farkından.
Enes Özen de ANC testlerini sunduğu listede Buds 2 Pro'ya ANC testlerinde 12 puan verirken, T13 9-10 puan vermiş. T13'ün ANC'si çok ortalamaydı ama Pro 2 memnun eder gibi geliyor ama Pro 2'ye en rakip gördüğüm Liberty 4 NC modeli. Tek sıkıntısı biraz kaba bir kulaklık olması.
ANC konusunda Liberty 4 NC, Pro 2'ye göre baya bi kalem üstte kağıt üstünde. Bass konusunda da epey başarılı olduğu belirtilen bir model 4 NC. Anker'in aktif olarak kulaküstü bir kulaklığını da kullanıyorum bundan dolayı ekstra Anker'e de sıcak bakıyorum ama biraz daha araştıracağım gibi.
- Makaleler
- 23
Seçiminde bol şans. Liberty 4 NC Eq olmadan ses kalitesi düşük gelebilir.Hocam 700 TL ekleme yapılır değecekse sorun değil ama pişman etmeyecek bir şey almak niyetim. Epeydir zaten QCY T13 ANC kullanıyorum epey uygun fiyat bir kulaklık. Ses konusunda daha çok bassların yoğun olmasını sever ve isterim, EQ ayarını buna göre yaparım. Pro 2'den beklentim de dolaylı yoldan T13'e göre daha başarılı olmasını bekliyorum fiyat farkından.
Enes Özen de ANC testlerini sunduğu listede Buds 2 Pro'ya ANC testlerinde 12 puan verirken, T13 9-10 puan vermiş. T13'ün ANC'si çok ortalamaydı ama Pro 2 memnun eder gibi geliyor ama Pro 2'ye en rakip gördüğüm Liberty 4 NC modeli. Tek sıkıntısı biraz kaba bir kulaklık olması.
ANC konusunda Liberty 4 NC, Pro 2'ye göre baya bi kalem üstte kağıt üstünde. Bass konusunda da epey başarılı olduğu belirtilen bir model 4 NC. Anker'in aktif olarak kulaküstü bir kulaklığını da kullanıyorum bundan dolayı ekstra Anker'e de sıcak bakıyorum ama biraz daha araştıracağım gibi.
Eki Görüntüle 175899
Hocam bilginiz olsun diye söylüyorum, genel veya Türkiye için olabilir. ChatGPT yok gösterilen yerde 2a modelinin zaten yorumlarda da çalışmıyor tarzı yorumlar var. Kulaklık genel olarak güzel, size göre yapmak gereken bir ayar var mı? EQ'a gerek yok gibi geldi bana sesi iyi geldi.Evet. O da islevsiz. Ben de ilk basta Pro model gibi tekerlegi herhalde dedim. Fakat sadece Pro modelin tekerlegi calisiyormus.
- Makaleler
- 23
Nothing X uygulamasını yükleyip, kulaklığın ses ayarını Ses yap bence. Beğenmene sevindim. ChatGPT ayarı da orada olmalı.Hocam bilginiz olsun diye söylüyorum, genel veya Türkiye için olabilir. ChatGPT yok gösterilen yerde 2a modelinin zaten yorumlarda da çalışmıyor tarzı yorumlar var. Kulaklık genel olarak güzel, size göre yapmak gereken bir ayar var mı? EQ'a gerek yok gibi geldi bana sesi iyi geldi.
Hocam uygulamadan baktım zaten, GPT yok. Bakalım belki farklı EQ ön ayarlarını denerim.Nothing X uygulamasını yükleyip, kulaklığın ses ayarını Ses yap bence. Beğenmene sevindim. ChatGPT ayarı da orada olmalı.