Hizli sarj olarak duz model daha basarili. Sarj olarak ikisi de ayni surede muzik caliyor toplamda. O konudaki mesaja baktim fakat neden oyle dedigini cozemedim. Ust model almis oluyorsun. Neden daha kotu olsun? 2a'da duz Buds'da butcelerinin en iyisi. Ikisi de uzmez. Birkac hafta once diger insanlar duz Buds modelini indirimle 1.100 TL gibi bir fiyata aldi. Ben o yuzden 2a'yi daha cok oneriyorum.
Hocam iptal edip 2a aldım, desteğiniz için teşekkürler.

@Simon hocam Buds, 2a ve Buds 2 arasındaydım. Kulaklıktan beklentim ANC ve bass performansı. Bu aralar QCY T13 ANC kullanıyordum, ek kulaklık almam gerekti. Biraz araştırdım, biraz da GPT 5'ten de detaylı karşılaştırma yaptırdım.

ANC konusunda Buds 2 Pro ile Buds 2 arasında da 700 TL fazladan vermeye değecek bir fark yok gibi duruyor. Buds 2'yi alıp geçeyim diyorum. En iyi seçenek Buds 2 gibi ama bilginiz varsa sizin de fikrinizi alayım. Bir de listenizdeki çoğunluk Nothing marka. Farklı model kulaklık önermeme sebebiniz var mı?

@Simon hocam Buds, 2a ve Buds 2 arasındaydım. Kulaklıktan beklentim ANC ve bass performansı. Bu aralar QCY T13 ANC kullanıyordum, ek kulaklık almam gerekti. Biraz araştırdım, biraz da GPT 5'ten de detaylı karşılaştırma yaptırdım.

ANC konusunda Buds 2 Pro ile Buds 2 arasında da 700 TL fazladan vermeye değecek bir fark yok gibi duruyor. Buds 2'yi alıp geçeyim diyorum. En iyi seçenek Buds 2 gibi ama bilginiz varsa sizin de fikrinizi alayım. Bir de listenizdeki çoğunluk Nothing marka. Farklı model kulaklık önermeme sebebiniz var mı?
En f/p olani Buds 2 ve Buds 2a. ANC olarak Buds Plus modelini de onerebilirim. Nothing markasini keyfimden onermiyorum. Kulakliklari ses ve ANC performansi olarak iyi oldugundan listenin buyuk cogunlugunu kapliyorlar.

CMF Buds sağ kulağıma tam otururken sol kulağımdan durmadan düşüyor. Kulak kanalı nispeten küçük olanları uyarıyorum, en küçük uç bile sığmıyor bende.