Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne mutlu size, inancım dolayısıyla namaz kılsamda kafam tertemiz olmayacak fakat deistlikte bir ibadet olsaydı ve bir Tanrı olsaydı ona karşı sevgi duyabilseydim ibadetimi yerine getirince kafam tertemiz olurdu doğal olarak. "plasebo" denilen bir şey var sonuçta. Nasıl hissetmek isterseniz öyle
Size göre o Müslüman birini mutlu eder dinen bu vardır ancak sonradan Allah onu sınar ve yapmak zor gelir.

Hayır bende yok ama İstiklâl Marşı'nda tüylerim diken diken oluyor.
Veya İzmir Marşı duyduğumda ağlayasım geliyor.
Her Türkün, bu şekilde hissettiği fikrini size empoze etmişler gibi. Tamamen kişisel maneviyat ve abartı...
Tekbir sesini duyunca gururlanmak yerine utanıyorum, ezan sesi de kulağımı ağrıtıyor çoğu zaman. Ezan bizim özümüzde yok ayrıca.
Kanka siz dinden çıkmış gibi konuşuyorsunuz haberiniz olsun bu çok yanlış. İnşallah dışarıda tebligcilerin brosurlerini falan yirtmiyorsunuzdur.

Söylediklerinizi söylediğiniz olaylar için hissetmiyorum. Bunlara yakın duyguları genellikle Milli mücadele dönemiyle alakalı bir şey gördüğümde,okuduğumda hissediyorum. Gökyüzü mavi ,Türkün ******* yoktur :).
Dininiz ne bilmiyorum ancsk Müslüman iseniz bu çok çok yanlış düşünce ama bir şey diyemem. Ama siz de benim düşünceme bir şey demeyin, ben bir komutan olsam tekbir seslerini yükseltir cogaltirdim. Ancak İstiklâl Marşı'nı okurken bana Çanakkale Savaşı ve askerlerimizin imanli bir şekilde şehit olduğu için gururluyum o aklıma geliyor ve şunu demek istiyorum, bir insan kusursuz değildir ve bir insana anma töreni yapmak günah degil midir sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Semavi dinlere inanmadığımı nereden biliyorsun? İstediğim eleştiriyi yaparım ama senin gibi insanları tehdit etmem. Siyasi İslamcılardan da hoşlanmam.

Bilincim gayet yerinde ve inançlı değilim zaten.

Ayrıca broşür falan yırtmıyorum. Aslında devamını getirirdim ama işin varacağı nokta az çok belli, kolay gelsin.

• Beğendim
İfadeler: 62
Kanka siz dinden çıkmış gibi konuşuyorsunuz haberiniz olsun bu çok yanlış inşallah dışarıda tebligcilerin brosurlerini falan yirtmiyorsunuzdur yoksa gerçek hayatta karşılaşmayalim.
Madde 2- Turkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk devletidir.

:)

Madde 2- Turkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk devletidir.

:)

Evet beni kanunla korkutmaya çalışıyorsunuz ancak ben hayata dünyevi bakmıyorum kardeşim diğer dünyayı düşündüğün için beni yok şu kişiye şu kanun var diyerek adam ettiremezsin, benim itaat edip emirlerine uyacagim tek kişi Allah'tir.

Evet beni kanunla korkutmaya çalışıyorsunuz ancak ben hayata dünyevi bakmıyorum kardeşim diğer dünyayı düşündüğün için beni yok şu kişiye şu kanun var diyerek adam ettiremezsin benim itaat edip emirlerine uyavagim tek kişi allahtir

Gel istersen ben öldür hiç umurumda olmaz gururumla olurum anca gulersiniz, Allah'in bir bildiği var demek ki karşıma hiç böyle insanlar çıkmıyor :D

Evet beni kanunla korkutmaya çalışıyorsunuz ancak ben hayata dünyevi bakmıyorum kardeşim diğer dünyayı düşündüğün için beni yok şu kişiye şu kanun var diyerek adam ettiremezsin benim itaat edip emirlerine uyavagim tek kişi allahtir.

Hmmm...

Ekran Görüntüsü (6).webp

Gururumla ölürüm mü? Komedisiniz harbiden.

Size göre o Müslüman birini mutlu eder dinen bu vardır ancak sonradan Allah onu sınar ve yapmak zor gelir.

Kanka siz dinden çıkmış gibi konuşuyorsunuz haberiniz olsun bu çok yanlış. İnşallah dışarıda tebligcilerin brosurlerini falan yirtmiyorsunuzdur.

Dininiz ne bilmiyorum ancsk Müslüman iseniz bu çok çok yanlış düşünce ama bir şey diyemem. Ama siz de benim düşünceme bir şey demeyin, ben bir komutan olsam tekbir seslerini yükseltir cogaltirdim. Ancak İstiklâl Marşı'nı okurken bana Çanakkale Savaşı ve askerlerimizin imanli bir şekilde şehit olduğu için gururluyum o aklıma geliyor ve şunu demek istiyorum, bir insan kusursuz değildir ve bir insana anma töreni yapmak günah degil midir sizce?
Dostum ne demek istiyorsun, şu ağzında ki baklayı bir çıkarsana? Kimin dinsiz kimin dine inandığı seni -en hafif tabirle- ilgilendirmez ve nasıl oluyor da insanları tehdit eder gibi konuşma hakkını kendin de buluyorsun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.