tunahan4321
Başarılı
Size göre o Müslüman birini mutlu eder dinen bu vardır ancak sonradan Allah onu sınar ve yapmak zor gelir.Ne mutlu size, inancım dolayısıyla namaz kılsamda kafam tertemiz olmayacak fakat deistlikte bir ibadet olsaydı ve bir Tanrı olsaydı ona karşı sevgi duyabilseydim ibadetimi yerine getirince kafam tertemiz olurdu doğal olarak. "plasebo" denilen bir şey var sonuçta. Nasıl hissetmek isterseniz öyle
Hayır bende yok ama İstiklâl Marşı'nda tüylerim diken diken oluyor.
Veya İzmir Marşı duyduğumda ağlayasım geliyor.
Her Türkün, bu şekilde hissettiği fikrini size empoze etmişler gibi. Tamamen kişisel maneviyat ve abartı...
Kanka siz dinden çıkmış gibi konuşuyorsunuz haberiniz olsun bu çok yanlış. İnşallah dışarıda tebligcilerin brosurlerini falan yirtmiyorsunuzdur.Tekbir sesini duyunca gururlanmak yerine utanıyorum, ezan sesi de kulağımı ağrıtıyor çoğu zaman. Ezan bizim özümüzde yok ayrıca.
Dininiz ne bilmiyorum ancsk Müslüman iseniz bu çok çok yanlış düşünce ama bir şey diyemem. Ama siz de benim düşünceme bir şey demeyin, ben bir komutan olsam tekbir seslerini yükseltir cogaltirdim. Ancak İstiklâl Marşı'nı okurken bana Çanakkale Savaşı ve askerlerimizin imanli bir şekilde şehit olduğu için gururluyum o aklıma geliyor ve şunu demek istiyorum, bir insan kusursuz değildir ve bir insana anma töreni yapmak günah degil midir sizce?Söylediklerinizi söylediğiniz olaylar için hissetmiyorum. Bunlara yakın duyguları genellikle Milli mücadele dönemiyle alakalı bir şey gördüğümde,okuduğumda hissediyorum. Gökyüzü mavi ,Türkün ******* yoktur.
Son düzenleyen: Moderatör: