Operi34

Uzman
Selam arkadaşlar. İş yerinde paket kahveler kullanıyorduk uzun zamandır. Sade kahve, sıcak çikolata vs. geliyordu aynı zamanda son zamanlarda.
Dedim bir fiyatlarına bir bakayım, çok da kaliteli bir şeyde değil aslında ama paket fiyatını görünce bir şok geçirdim.

Sade kahve Herbal Mix Coffee 5in1 - Sade Kahve | Anatolian International tadı çok kötü, nasıl bu fiyattan satıyorlar anlamak güç.

Bir de sıcak çikolata fiyatına bakın. (Bu arada bunun tadı güzel ama yine de o fiyata ben almam)

Bilmiyorum ben mi çok ketum düşünüyorum, bana mı pahalı geliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar. İş yerinde paket kahveler kullanıyorduk uzun zamandır. Sade kahve, sıcak çikolata vs. geliyordu aynı zamanda son zamanlarda.
Dedim bir fiyatlarına bir bakayım, çok da kaliteli bir şeyde değil aslında ama paket fiyatını görünce bir şok geçirdim.

Sade kahve Herbal Mix Coffee 5in1 - Sade Kahve | Anatolian International tadı çok kötü, nasıl bu fiyattan satıyorlar anlamak güç.

Bir de sıcak çikolata fiyatına bakın. (Bu arada bunun tadı güzel ama yine de o fiyata ben almam)

1. Paket Boyutu ve Miktar: İlk olarak, ürünün paket boyutuna ve içindeki miktara bakın. Genellikle, daha büyük paketler veya daha fazla porsiyon daha pahalı olabilir, bu nedenle fiyatın yüksek olduğunu düşündürtebilir.

2. İçerik Kalitesi: Kahvenin içeriği de fiyatı etkileyen önemli bir faktördür. Eğer ürün doğal malzemelerden yapılmışsa veya organik içerikler içeriyorsa, bu da maliyeti artırabilir.

3. Marka ve İmaj: Herbal markanın tanınırlığı ve imajı, fiyatlandırmasını etkileyebilir. Daha bilinen ve güvenilir markalar genellikle daha yüksek fiyatlarla satış yaparlar.

4. Üretim Süreci: Üretim süreci ve kullanılan teknolojiler de maliyetleri etkileyebilir. Özel bir süreç veya teknoloji kullanılıyorsa, bu da fiyatı artırabilir.

5. Pazar Araştırması: Diğer markalarla karşılaştırma yaparak benzer ürünlerin fiyatlarına bakın. Eğer diğer benzer ürünlerle kıyaslandığında hala çok pahalıysa, bu durumda bir sorun olabilir.

6. Tedarik Zinciri ve Ulaşım: Ürünün nereden temin edildiği, tedarik zinciri maliyetleri ve ulaşım ücretleri de fiyatları etkileyebilir. İthal ürünler genellikle daha pahalıdır.

7. Tüketici Talebi: Eğer ürün oldukça popülerse ve talebi yüksekse, bu da fiyatı artırabilir.

Tüm bu faktörleri göz önünde bulundurarak fiyatın neden yüksek olduğunu değerlendirebilirsiniz.

Bir de sıcak çikolata fiyatına bakın. (bu arada bunun tadı güzel ama yine de o fiyata ben almam)

Toplam 360 gram kahve var mış yani normal bir kahveden pahalı olsa da çok pahalı denilecek kadar da değil.

1738139949133.webp