Papara'da değil hergele uygulamasinda düştü.

Hocam zaten sıkıntı burada başlıyor, hem sizin kartınızdan çekip hem de hesabı eksiye düşürüyor. Daha önce scooby firmasında da benzer bir olay başıma gelmişti ve paramı geri alamadım. Ne Papara ne de scooby yardımcı oldu.

Hocam zaten sıkıntı burada başlıyor, hem sizin kartınızdan çekip hem de hesabı eksiye düşürüyor. Daha önce scooby firmasında da benzer bir olay başıma gelmişti ve paramı geri alamadım. Ne Papara ne de scooby yardımcı oldu.

Paramı geri vermeleri sorun değil benim için fazla. Para çekimi yapmasınlar. Sitesi açık olsa bakacağım ama kapalı.

Merhaba dostlar, az önce hergele scooter denedim. Hesaba bakiye yükleyip biraz sürdüm. Dedim "Allah Allah, bu neden bitmedi?" Ta ki Papara'ya bakana kadar, benden izin istemeden parayı çekmiş. Daha sonra hesabımı eksiye sokmuşlar. Hergele scooter sitesinin de domain süresi bitmiş oraya da giremiyorum. Nereden tutsan fiyasko. Benim merak ettiğim, bu herifler para çekimi yapabilirler mi izinsiz?
Hergele diye isimmi olur.patladım.

Arkadaşlar az önce saat 06:50'de ikinci kartımdan eksi miktarı yine izinsiz şekilde tahsil etmişler. Tahsil edilen kişi ne bir marka gözüküyor ne de kişi. Hergeleye bulaşmayın.