Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Müslüman bir kadının evden dışarı çıkması ve erkeklerle konuşması günah değil. Türbanlı olması da zorunlu değil elleri ve yüzü açık olabilir. Ve zaten bunların olması gerektiğini düşünüyorum, çok açık giyinen kadınlar beni rahatsız ediyor.
Beni de çok açık giyinen kadınlardan rahatsız olanlar rahatsız ediyor nasıl çözelim o işi?

Ben bunu genel anlamda söyledim. 18 yaşına gelmeden aile zoruyla sünnet olanlar ve dini okullara giden bir ton insan var. Zorla kuran kursuna götürülmesi ve ibadet yapmaya zorlanması da var.

18 yaşına kadar apateist olunması gerek dememdeki bir diğer sebep dini inanışları araştırmak ve ibadet yapmanın götürdüğü zaman.

Müslümanlıkta sünnet olmak farz değil vaciptir. Aynı şekilde Kur'an kursuna gitmek de gerekli bir şey değil, istersen Türkçe mealini oku, istersen hiç okuma.

Beni de çok açık giyinen kadınlardan rahatsız olanlar rahatsız ediyor nasıl çözelim o işi?

Tamam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok açık giyinen kadınlar beni rahatsız ediyor.

Bunun sebebi düzenli bir cinsel ilişkin veya düzenli bir mastürbasyonun yok. Hatta bunlar hakkında bir bilgin de yok muhtemelen. İşte bu yüzden reşit olana kadar kişinin araştıracak daha önemli şeyleri var.

Müslümanlıkta sünnet olmak farz değil vaciptir. Aynı şekilde Kur'an kursuna gitmek de gerekli bir şey değil, istersen Türkçe mealini oku, istersen hiç okuma.

Güldürme beni, Türkiye'de kaç tane kendi isteğiyle sünnet olan var? Baskı var diyorum, düzgün oku.

Bunun sebebi düzenli bir cinsel ilişkin veya düzenli bir mastürbasyonun yok. Hatta bunlar hakkında bir bilginde yok muhtemelen. İşte bu yüzden reşit olana kadar kişinin araştıracak daha önemli şeyleri var.

Güldürme beni Türkiye'de kaç tane kendi isteğiyle sünnet olan var. Baskı var diyorum düzgün oku.

Müslüman olmayan biri de sünnet olabilir, ve sünnet olan çocuklar büyük çoğunlukla 4-8 aylık iken aileleri tarafından sünnet ediliyor, kişinin Müslüman olup olmamasıyla ilgili değil. Ayrıca sünnet olmak faydalıdır ve müslümnanlıkta zararlı hiçbir şey yoktur.

Müslüman olmayan biri de sünnet olabilir, ve sünnet olan çocuklar büyük çoğunlukla 4-8 aylık iken aileleri tarafından sünnet ediliyor, kişinin Müslüman olup olmamasıyla ilgili değil. Ayrıca sünnet olmak faydalıdır ve müslümnanlıkta zararlı hiçbir şey yoktur.
1 faydası varsa 15 zararı vardır.

18 yaşına kadar apateist takılıp kendini geliştiren bir birey 19 yaşında Müslüman olmaya karar verdi diyelim. Ömrünün sonuna kadar kur'an'ın şartlarını yerine getirirse zaten cennete gider.

Diyelim ki 20 yaşında vefat etti. Ancak yine de yaşasaydı ibadetlerini yapacaktı. Tanrı geleceği ve geçmişi bilir. Yaşasaydı neler yapacağını dabilirdi anlayacağın.

Bu hayat 18 yaşından mı sonra bitiyor ölüm her an gelebilir. Ergenliğe girip de Müslüman değilsen öldüğünde Allah AAA bu çocuk cennete git demez tabii.

18 yaşına kadar apateist takılıp kendini geliştiren bir birey 19 yaşında Müslüman olmaya karar verdi diyelim. Ömrünün sonuna kadar kur'an'ın şartlarını yerine getirirse zaten cennete gider.

Diyelim ki 20 yaşında vefat etti. Ancak yine de yaşasaydı ibadetlerini yapacaktı. Tanrı geleceği ve geçmişi bilir. Yaşasaydı neler yapacağını da bilirdi anlayacağın.
Oğlum önceliklle seni kandırmışlar "kendini geliştirme, motivasyon" adamım diye. Müslümanlar kendini geliştirmiyor mu oğlum?
Bu nasıl boş mantık lan!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.