Hocam hep mantıksız geliyordu ama içimdeki çocuk da inanıyordu, bir ara denemiştim ve hiç bir şey olmayınca hayal kırıklığına uğramıştımHocam dedelerimizin dedigine göre anakarttan güc alıp PC'yi gece 3'te acip konser veriyormus.
Detaylar
Kim cevapladı?Silverback Gorilla
Üstün
Hocam robot süpürgeden ne olucak?Robot süpürge çok korkunç geliyordu bir aralar bana.
Evet aniden yüze doğru patlaması sıkıntı günümüz teknolojisi bu konuda bir nebze gelişti ama genede vardır illaki bir riski.
Silverback Gorilla
Üstün
Evet aniden yüze doğru patlaması sıkıntı günümüz teknolojisi bu konuda bir nebze gelişti ama gene de vardır illaki bir riski.
Yani çok zor yeni nesile göre yani aşırı derece ısınması gerekki aşırı ısınmışken ben korkardım oynamaya.
Aynı zamanda sadece bataryalı aletler değil elektrikli arabalarda bir nebze bu kategoride ve onlarda çok tehlikeli bir kazada yangın çıkabiliyor.
Ben de yaşadım bunu, bi' de tavan vantilatörünün düşüp beni kesmesi var.Bir aralar şofbenden korkuyordum. Banyodayken patlar diye.
Demir doğrama makinesi. Çocukken korkuyordum ama şimdi kullanabiliyorum.
Kaysa falan da aşırı büyük hasar vermez, deneme tabii de.Matkap. Babam ya da bir yakınım kullanırken eli kayar bir şey olur diye korkarım hep.