Herkes her şeye karışıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Plant4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Sınır çizeceksin o yüzden. O sınırı aşanı mayına oturtacaksınki bir daha o sınırı geçemesin.

Mesela İngiltere, çoğu kişi onur yürüyüşlerine katılır, LGBT haklarını savunur. 10 kişiden 9'unun LGBT bireyleri ile derdi yoktur.
Dediklerine tamamen katılıyorum. Kimsenin ne yaptığı kimsenin umurunda olmamalı. Fakat eş cinsel insanlara laf eden insanlar kadar Türkiye'de bu yürüyüşü yapan insanlarda sorun var. Zaten ülkenin sıcak bakmadığı bir şeyi savunuyorsun. Bunun üstüne aynı feminist yürüyüşleri gibi "Ben en büyük *****" gibi sloganlar atılıyor. Bunun amacını anlamıyorum. Yurt dışında olduğu gibi yürüyüş yapabilseler keşke.

Elbette ülkemizde yararlı olan şeyler bile amacından saptırılıyor ancak biraz da yürüyüşün amacına ve yanlı haber yapan medyaya bakmak lazım. Mesela kadınlar gününde pek çok şehirde kadınlar yürüyüş yapıyor ve gerçekten güzel pankartlar gösteriyorlar. Peki ya medya neleri gösteriyor? Arada açılan 3-4 saçma pankartı. Çünkü müşteri çeken şeyler halkın ahlak anlayışına ters olan şeyler. Bak "halkın ahlak anlayışı" dedim bir gülme tuttu...

@Essex İstanbul, Ankara gibi yerlerde genelde kamuoyuna duyurmadan yürüyüş yapılıyor zaten. İşin sıkıntılı kısmı, hepsinde 1 saat sonra polis bitiyor ve bütün orginazsyon dağılıyor.

@Essex İstanbul, Ankara gibi yerlerde genelde kamuoyuna duyurmadan yürüyüş yapılıyor zaten. İşin sıkıntılı kısmı, hepsinde 1 saat sonra polis bitiyor ve bütün orginazsyon dağılıyor.

O daha garip işte. Yürüyüş yapmak için izin alınmasına gerek yok, şu an biz bile çıkıp yürüyüş yapabilir ve bir şeyleri protesto edebiliriz.

@Plant4 öyle zaten, yaptığın en küçük örgütlenmede polis basması ülkenin halini özetliyor.

Medya etkenini unutmuşum ben. Doğru o da var. Yürüyüş yapılır araya 3-4 tane devlet tarafından konulmuş adamlar slogan atar. Medya onları çeker. Halktan tepki toplar. Gerçi çoğu olay bu şekilde işliyor ülkede. Hep medya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim hayatım beni bağlar,
Benim hayatım beni düğümler.
Uzaktan bakmak kolay,
Ateş düştüğü yeri yakar.

Gezi olayları olduğu zamanda medya büyük bir algı operasyonu yürütmüştü. Polis masumları öldürüyor, orantısız güç kullanıyor ve hükümet bunu hiçbir şey olmamış gibi izliyordu. Peki o sırada medya ne yapıyordu? Televizyonda penguen belgeseli oynatıyordu ve araya sızan birkaç teröristin yaptıklarını gösteriyordu. Hiçbiri direnişten bahsetmiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…