Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 6
@Dzeko,
www.wallpaperflare.com
Bu siteden aldım hocam.
HD wallpaper: Game, Naughty Dog, The Last of Us Part II, headshot, portrait | Wallpaper Flare
This HD wallpaper is about Game, Naughty Dog, The Last of Us Part II, headshot, portrait, Original wallpaper dimensions is 1920x1080px, file size is 130.55KB
Bu siteden aldım hocam.
coderxL
Uzman
- Makaleler
- 6
@Demorlius, konuyla biraz alakasız ancak görev yöneticisinden bellek kullanımı değerlerini atabilir misiniz? LTSC sürümünde değerler nasıl merak ettim.
Hemen atıyorum.@Demorlius, konuyla biraz alakasız ancak görev yöneticisinden bellek kullanımı değerlerini atabilir misiniz? LTSC sürümünde değerler nasıl merak ettim.
Hafifliği hissettim ama lisans anlamında sorun yaşabilirsiniz çünkü satılmıyor. Benim için bunlar önemli değil derseniz çok iyi. 8GB Ram ile kullanıyorum.
- Makaleler
- 6
@Demorlius, MassGrave sayesinde ücretsiz indirebilirim lisans konusunda sıkıntı olmaz. Ama başka bir yöntem yine MassGrave'in TSForge yöntemiyle şu anki Windows 10 Pro'da kalıp ESU güncelleştirmelerini ücretsiz alabilirim.
LTSC mi kursam, Pro'da kalıp ESU güncelleştirmelerini mi alsam bilemedim. LTSC sürümünün benim için sıkıntılı yanı Microsoft Store bulunmaması.
Bu arada güncel masaüstüm;
LTSC mi kursam, Pro'da kalıp ESU güncelleştirmelerini mi alsam bilemedim. LTSC sürümünün benim için sıkıntılı yanı Microsoft Store bulunmaması.
Pro da kalabilirsin. Benim hiç umrumda olmadı lisans konusu genelde zaten varsayılan halde kullanırım Windows'u. Sistemindeki hafiflik arayışında olanlar indirebilir LTSC'yi. Normal kullanıcı için Pro öneriyorum ama gerekli hafifletmeler yapılmalı windows üzerinde. Eğer hafiflik istersen https://drive.massgrave.dev/tr-tr_windows_10_enterprise_ltsc_2021_x64_dvd_e55b1896.iso kurabilirsin. Ayrıca bu iso arşivi için @Quezzy 'e teşekkür ederim.@Demorlius, MassGrave sayesinde ücretsiz indirebilirim lisans konusunda sıkıntı olmaz. Ama başka bir yöntem yine MassGrave'in TSForge yöntemiyle şu anki Windows 10 Pro'da kalıp ESU güncelleştirmelerini ücretsiz alabilirim.
Eki Görüntüle 155078
- Makaleler
- 6
@Demorlius, attığınız düz LTSC'yi değil de IoT Enterprise LTSC kurarım belki. Tabii eğer Pro'dan ayrılmak istersem. IoT sürümü 2032 yılına kadar güvenlik güncelleştirmesi alacak.
Yeni konular
-
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-