Ekran-goruntusu-2025-01-22-233021.png

@Demorlius, MassGrave sayesinde ücretsiz indirebilirim lisans konusunda sıkıntı olmaz. Ama başka bir yöntem yine MassGrave'in TSForge yöntemiyle şu anki Windows 10 Pro'da kalıp ESU güncelleştirmelerini ücretsiz alabilirim.

LTSC mi kursam, Pro'da kalıp ESU güncelleştirmelerini mi alsam bilemedim. LTSC sürümünün benim için sıkıntılı yanı Microsoft Store bulunmaması.

Bu arada güncel masaüstüm;

1749973997338.webp

@Demorlius, MassGrave sayesinde ücretsiz indirebilirim lisans konusunda sıkıntı olmaz. Ama başka bir yöntem yine MassGrave'in TSForge yöntemiyle şu anki Windows 10 Pro'da kalıp ESU güncelleştirmelerini ücretsiz alabilirim.

LTSC mi kursam, Pro'da kalıp ESU güncelleştirmelerini mi alsam bilemedim. LTSC sürümünün benim için sıkıntılı yanı Microsoft Store bulunmaması.

Bu arada güncel masaüstüm;

Eki Görüntüle 155078
Pro da kalabilirsin. Benim hiç umrumda olmadı lisans konusu genelde zaten varsayılan halde kullanırım Windows'u. Sistemindeki hafiflik arayışında olanlar indirebilir LTSC'yi. Normal kullanıcı için Pro öneriyorum ama gerekli hafifletmeler yapılmalı windows üzerinde. Eğer hafiflik istersen https://drive.massgrave.dev/tr-tr_windows_10_enterprise_ltsc_2021_x64_dvd_e55b1896.iso kurabilirsin. Ayrıca bu iso arşivi için @Quezzy 'e teşekkür ederim.