Kısaca Riot oyunları.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Gta Vice City. Isınamıyorum bir türlü.
- Makaleler
- 4
Valorant’tır muhtemelen. Zelda olabilir bir nebze ama oyunu oynama fırsatım olamadı bir türlü.
Captain Levi 34
Üstün
RDR2, Witcher 3, Batman Arkham Knight ve God of War.
Kratosun Yoldaşı
Başarılı
GTA 4. Gereksiz uzatılmış kopuk kopuk hikayesiyle, mide bulandıran atmosferiyle, bomboş açık dünyasıyla ve teknik olarak (optimizasyon buglar vs.) benim için gelmiş geçmiş en kötü GTA oyunudur.
Çoğunlukla popüler olan oyunlar olabiliyor. Mesela Half-Life 2. Oyun kötü demiyorum ama bir süre sonra aynı klon düşmanları öldürünce insan sıkılıyor. Mesela normal zombileri ve headcrableri rahatça levye kullanarak öldürebiliyorum. Oyunun betasından çok içeriği kaldırdılar. Silahlar ve düşmanlar az. Aynı şeyleri farklı haritada yapıyorum sadece.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Herkesin vardır böyle bir oyunu diye tahmin ediyorum. Meraktan açtım neyi sevmiyorsunuz diye.
Ben Assassin's Creed sevmiyorum. Eski oyunları ile sorunum yok ama yeni çıkan oyunlar bana Assassin's Creed oynuyormuşum gibi hissettirmedi. Başka bir RPG oyunu gibiler.
League of Legends bu oyuna hiçbir zaman ısınamayacağım çok sıkıcı ve berbat bir oyun normalde RPG ve strateji oyunlarına bayılırım ama LoL çok kötü.