Hitman serisi
Tomb rider serisi
Batman serisi
Days Gone
Mass Effect

Sevemedim... Bir çoğunu oyun tarzıma uymadığı ve oynamayı beceremediğim sevemedim :'(

Half life,CS-GO(Yazın kasa satmak için oynayacağım),Back 4 blood,Steam pubg,Uncharted kayıp miras

Çoğunlukla popüler olan oyunlar olabiliyor. Mesela Half-Life 2. Oyun kötü demiyorum ama bir süre sonra aynı klon düşmanları öldürünce insan sıkılıyor. Mesela normal zombileri ve headcrableri rahatça levye kullanarak öldürebiliyorum. Oyunun betasından çok içeriği kaldırdılar. Silahlar ve düşmanlar az. Aynı şeyleri farklı haritada yapıyorum sadece.

Herkesin vardır böyle bir oyunu diye tahmin ediyorum. Meraktan açtım neyi sevmiyorsunuz diye.

Ben Assassin's Creed sevmiyorum. Eski oyunları ile sorunum yok ama yeni çıkan oyunlar bana Assassin's Creed oynuyormuşum gibi hissettirmedi. Başka bir RPG oyunu gibiler.

League of Legends bu oyuna hiçbir zaman ısınamayacağım çok sıkıcı ve berbat bir oyun normalde RPG ve strateji oyunlarına bayılırım ama LoL çok kötü.

Eskiden olsa GTA Vice City ve Half-Life derdim ama şu an Cyberpunk 2077, GTA 4, Witcher serisi, God of War.