Charles Smith

Üstün
Makaleler
3
Yeni açtım. Bir kaç paylaşım yaptım. Sonra birden askıya alındı. Sebebini de yazmıyorlar. İtiraz ettim ama bir şey çıkacağını sanmam. Önceki hesabi da gerçek adımı kullanmıyorum diye askıya aldılar. Ne alakaysa artık.

Neyse ikide bir hesap mı açacağım? Sebebi de belirtmiyorlar. Nasıl açacağım geri?

Yeni açtım. Birkaç paylaşım yaptım. Sonra birden askıya alındı. Sebebini de yazmıyorlar. İtiraz ettim ama bir şey çıkacağını sanmam. Önceki hesabi da gerçek adımı kullanmıyorum diye askıya aldılar. Ne alakaysa artık.

Neyse ikide bir hesap mı açacağım? Sebebi de belirtmiyorlar. Nasıl açacağım geri?

Saçma ama aynı IP adresi ile hesap açtıysan spam olarak görülmüş olabilir emin değilim.

Ad soyaddan kaynaklı olabilir. Adınızı bir nick gibi girdiyseniz sorun çıkabiliyor. Hatta araştırdım aynen böyleymiş. Başıma geldi daha önce.

Ad soyaddan kaynaklı olabilir. Adınızı bir nick gibi girdiyseniz sorun çıkabiliyor. Hatta araştırdım aynen böyleymiş. Başıma geldi daha önce.

Önceki hesabimda yabancı ama gerçek bir isim kullanmıştım. Ad ve soyadı şeklindeydi. Nickname değil. Hadi onu anladım, son açtığım hesap neden kapandı? Ondaki Türkçe isimdi. Ahmet Özalp şeklinde giriş yaptım.

Birçok etkeni var bu durumun. IP ban ya da mailin güvenilir olmaması, telefon numarasının olmaması gibi şeyler etki edebilir.

Meta o kadar uçan kuşa bile engel koyan firma ki... Sebebini kendileri bile bilmiyordur yani hesabının neden yasaklandığının.

Son düzenleme:
Birçok etkeni var bu durumun. IP ban ya da mailin güvenilir olmaması, telefon numarasının olmaması gibi şeyler etki edebilir.

Meta o kadar uçan kuşa bile engel koyan firma ki... Sebebini kendileri bile bilmiyordur yani hesabının neden yasaklandığının.

Kısacası Facebook gerceKten cok sacma bir sosyal medya. Ulan bunlari da gectim adamlar gercek ismini yaz diyor, okudugun okulu yasadigin sehri soruyor. Her sey herkese acik. Sadece isimden bile bir kisinin tum bilgileri bulunabiliyorken insanlarin bu kadar ozel bilgisini zorla isteyip herkese acik sekilde paylasiyorlar.