Instagram Hesabı sebepsiz yere kısıtlandı

Merhaba, fake hesabımda hiçbir şey paylaşmamama rağmen hesaba bir kısıtlama gelmiş, bunun sebebi ne olabilir? Profil fotoğrafım internetten bulduğum rastgele bir kişiydi. Hakkımda yasal bir işlem mi başlatılır? Söz edilen hiçbir şeyi yapmadım. Sonra hesap durumu kısmına girdiğimde bir şey olmadığını söylüyor. Acaba sistemsel bir hata mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün benim arkadaşıma da aynısı oldu hatta 2 hesabına birden. Bir hatadır diye tahmin ediyorum. İtiraz edebiliyorsanız edin.

Uzun süre hareketsiz duran hesaplar bot olarak algılanıp durup dururken kısıtlama yiyebiliyor. Muhtemelen buna benzer bir şeyden dolayı bot dalgasına takılmışsınızdır.

Uzun süre hareketsiz duran hesaplar bot olarak algılanıp durup dururken kısıtlama yiyebiliyor. Muhtemelen buna benzer bir şeyden dolayı bot dalgasına takılmışsınızdır.

Burada o tarz bir şey demiyor ki tehlikeli örgütler vs diyor ve ben o tarz bir şey yapmadım.

Profil fotoğrafı buydu bir de bu hesapla canlı yayına girmiştim birisinin yorum kısmında onunla dalga geçmiştim ama SS'deki gibi tehlikeli örgüt vb. bir şeyle alakası yoktu.

Dosya Ekleri

• indir.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 53
Profil fotoğrafın pek hoş durmuyor. Özellikle diğer kullanıcıların huzurunu korumak için banlanmış olabilirsin. Zira buna benzer profil fotoğraflarına otomatik ban attığını biliyoruz.

Hatta bir ara akım haline gelmişti. Çirkin bir kadın vardı, profil fotoğrafı yapınca banlanıyordun. Bu da onun gibi bir şey sanırım.

Dalga geçtiğim yayının sahibi şikayet ettiği için olabilir mi? Ama ss'de bahsedildiği gibi tehlikeli örgüt gibi bir durumdan yorum yapmamıştım o yayına.

Dalga geçtiğim yayının sahibi şikayet ettiği için olabilir mi? Ama ss'de bahsedildiği gibi tehlikeli örgüt gibi bir durumdan yorum yapmamıştım o yayına.
Evet muhtemelen ondan olmuştur. Şikayet etmiş ve yukarıda anlattığım sebepten dolayı da ceza almış olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…