Colacokl23

Gelişen
Steam hesabım çalındı. Hiçbir linke tıklamadım, mailime de giriş yapılmamış. Doğrudan Steam hesabıma girilmiş ancak Ubisoft ve Discord hesaplarım da çalınmış.

Steam destek ekibine yazdım. Steam cüzdan kodu almıştım, onu Kabasakal'dan aldığım için kodlarını, Steam'deki alışveriş faturalarımı attım. Bayağı bir şeyler attım, kabul olur mu?

Steam hesabım çalındı. Hiçbir linke tıklamadım, mailime de giriş yapılmamış. Doğrudan Steam hesabıma girilmiş ancak Ubisoft ve Discord hesaplarım da çalınmış.

Steam destek ekibine yazdım. Steam cüzdan kodu almıştım, onu Kabasakal'dan aldığım için kodlarını, Steam'deki alışveriş faturalarımı attım. Bayağı bir şeyler attım, kabul olur mu?

Kabul ederler, üstüne çalan kişiyi büyük ihtimalle ortadan kaldırırlar 😳

Zaten Steam giriş lokasyonlarını kaydediyor, muhtemelen kabul edilir. Her platformda hesapların çalınsa bile Steam hesabını bir şekilde geri alabiliyorsun, çok katılar bu konuda.

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet, kabul ederler. Çalan kişiye bir de nükleer bomba hediye ederler. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kabul ederler. Zaten olmasa bile farklı bilgilerle yine alırsın.

Bunların üstüne bir de Kabasakal'daki kodları falan attım hesaptaki oyun oynarkenki falan. Ekran görüntülerini attım. Steam mobildeyken aldığım ekran görüntüleri falan... Bayağı bir şey attım, ortalama ne kadar sürede cevaplanır?

1762194637343.webp

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-11-03 183354.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-03 183354.webp
    101,7 KB · Görüntüleme: 80