A akif42 Yetkin Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 321 Çözümler 1 Beğeniler 106 21 Aralık 2024 #1 TikTok hesabım birçok ihlalden dolayı kapatıldı. Ben de itiraz ettim ve hesabım açıldı ama hesabımın kayıtlı olan Gmail'e girince başka bir hesap açıyor ve ona giriyor. Anlayacağınız hesabım açıldı ama erişemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2024
TikTok hesabım birçok ihlalden dolayı kapatıldı. Ben de itiraz ettim ve hesabım açıldı ama hesabımın kayıtlı olan Gmail'e girince başka bir hesap açıyor ve ona giriyor. Anlayacağınız hesabım açıldı ama erişemiyorum.
Simon Henriksson Çalışkan Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 228 Çözümler 1 Beğeniler 195 21 Aralık 2024 #2 Dogru E-posta adresiyle giris yapmadiginiz surece erisim saglayamazsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS A akif42 Yetkin Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 321 Çözümler 1 Beğeniler 106 21 Aralık 2024 #3 Simon Henriksson dedi: Dogru e-posta adresiyle giris yapmadiginiz surece erisim saglayamazsiniz. Genişletmek için tıkla... Doğru e-posta ile girdiğime eminim çünkü mailime kadar atmışlar açıldıgının bilgisini çok saçma TikTok desteğe yazdım umarım geri alabilirim hesabı. Artı 0 Eksi
Simon Henriksson dedi: Dogru e-posta adresiyle giris yapmadiginiz surece erisim saglayamazsiniz. Genişletmek için tıkla... Doğru e-posta ile girdiğime eminim çünkü mailime kadar atmışlar açıldıgının bilgisini çok saçma TikTok desteğe yazdım umarım geri alabilirim hesabı.