Bugün okudugum bir haberden sonra Twitter hesabıma giren IP adreslerini kontrol ettim. Bir tanesi bilgisayarımda bulunan IP adresim. Bir digeri Vodafone telefon hattıma ait IP adresi. Bunlar dışında 2 tane daha IP adresi var ve dün girilmiş gözüküyor. Bu adresleri internette aradıgımda Vodafone 3G olarak gösterdi bir site. Başka bir site manavgat Antalya gösteriyor. Tabii sitelere ne kadar güvenebilirim bilmiyorum.
Bu IP adresleri acaba benim eski dinamik IP adreslerim olabilir mi?
Vodafone aradım ama bana alakasız yanıtlar verip sorumu cevaplamadılar. Sordugum soru bu gözüken IP adreslerinin benim eski dinamik IP adresim olup olmadıgı idi. Fakat bunu biz bilemeyiz telefon üreticinizle görüşün şeklinde saçma bir cevap verip görüşmeyi sonlandırdılar.
Şifremi degiştirdim. 2 adımlı dogrulama mevcut fakat birileri hesabıma girdi mi şüpheye düştüm ve bu durumdan rahatsızım. Bunu ögrenmenin bir yolu var mı sizce?
Bu IP adresleri acaba benim eski dinamik IP adreslerim olabilir mi?
Vodafone aradım ama bana alakasız yanıtlar verip sorumu cevaplamadılar. Sordugum soru bu gözüken IP adreslerinin benim eski dinamik IP adresim olup olmadıgı idi. Fakat bunu biz bilemeyiz telefon üreticinizle görüşün şeklinde saçma bir cevap verip görüşmeyi sonlandırdılar.
Şifremi degiştirdim. 2 adımlı dogrulama mevcut fakat birileri hesabıma girdi mi şüpheye düştüm ve bu durumdan rahatsızım. Bunu ögrenmenin bir yolu var mı sizce?