Alex Mason

Yetkin

Merhaba bu gece 00.00 gibi CoD: MW 2 ve CoD: MW 3 oyunları bir hatadan dolayı ücretsiz dağıtılıyormuş. Fakat oyunu indirip oynamaya çalıştığımızda satın almamız gerektiğini söylüyormuş. Ben de bu hatadan yararlanıp CoD: Mwıı ve CoD: Mwııı oyunlarını ücretsiz kütüphaneye ekledim. Fakat oyunu indirip oynamaya çalıştığımızda satın almamız gerektiğinin haberini kütüphaneye ekledikten sonra gördüm.

Oyunlar şu an kütüphanemde duruyor. Kütüphaneden kaldır diye bir seçenek de yok.

1) Ben hatadan yararlanıp CoD: MW 2 ve CoD: MW 3 oyunlarını kütüphaneye ücretsiz eklediğim için Xbox hesabım kalıcı olarak ban yer miyim?
2) Peki Xbox Game Pass aldığımda oyunları oynayabilecek miyim?

Sorularımı teker teker cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun olmaz hocam onu Activision öyle yaptı zaten Call of Duty uygulamasından kaldırdığı için.

Merhaba bu gece 00.00 gibi CoD: MW 2 ve CoD: MW 3 oyunları bir hatadan dolayı ücretsiz dağıtılıyormuş. Fakat oyunu indirip oynamaya çalıştığımızda satın almamız gerektiğini söylüyormuş. Ben de bu hatadan yararlanıp CoD: Mwıı ve CoD: Mwııı oyunlarını ücretsiz kütüphaneye ekledim. Fakat oyunu indirip oynamaya çalıştığımızda satın almamız gerektiğinin haberini kütüphaneye ekledikten sonra gördüm.

Oyunlar şu an kütüphanemde duruyor. Kütüphaneden kaldır diye bir seçenek de yok.

1) Ben hatadan yararlanıp CoD: MW 2 ve CoD: MW 3 oyunlarını kütüphaneye ücretsiz eklediğim için Xbox hesabım kalıcı olarak ban yer miyim?

Birincisi bu sadece görsel bir oyun. Hesabınıza eklenmedi. Bu oyunlara giriş Call of Duty Launcher üzerinden giriliyor. Yüklediğinizde satın almanızı isteyecek. İkincisi evet Game Pass ile oynayabileceksiniz. Bir aylık bir üyelik bile yeterli olur ikisi için yaklaşık 7-8 saat hikayeleri var.

Hayır olmaz ama çoğu kişiye kütüphane ekleyip indirdikten sonra oyuna girince satın alma menüsüne yolluyormus.

Hayır olmaz ama çoğu kişiye kütüphane ekleyip indirdikten sonra oyuna girince satın alma menüsüne yolluyormus.

Ben bu insanlar niye bir anda buna saldırdı anlamıyorum. Hayatında 1 kez olsun Warzone oynayan adam der ki “launcher sistemi var girdiğimde satın al diyecek bana” ben konsolum varken iki oyunu da alıp oynamıştım. Gerçi iki üç sene benim derdim yok ne Call of Duty oyunu gelirse oynarım hocam.

IMG_7105.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu insanlar niye bir anda buna saldırdı anlamıyorum. Hayatında 1 kez olsun Warzone oynayan adam der ki “launcher sistemi var girdiğimde satın al diyecek bana” ben konsolum varken iki oyunu da alıp oynamıştım. Gerçi iki üç sene benim derdim yok ne Call of Duty oyunu gelirse oynarım hocam. Eki Görüntüle 168383

Milletimiz yamyam maalesef indirim veya bir şey ücretsiz olsun siteyi cokertecek kadar almaya çalışıyorlar adamlar bu durumlar için Launcher eklemişler.