Instagram Hesabındaki Hindistan içerikleri nasıl gider?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seeraddar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 990
1.5 haftadır fotoğraftakiler tarafından işgal edilmiş durumda. Engelle, ilgilenmiyorum yapmaktan bıktım, yap yap düzelmiyor. Nasıl kurtulurum?
Instagram hesabınızdaki Hindistan içeriklerinden kurtulmak için aşağıdaki adımları izleyin:

1. Hesap Ayarlarına Git:
- Instagram uygulamanızı açın.
- Sağ alt köşedeki profil simgesine tıklayın.
- Sağ üst köşedeki üç çizgiye tıklayıp 'Ayarlar' seçeneğine gidin.

2. Gizlilik Ayarlarını Kontrol Et:
- ‘Gizlilik’ sekmesine tıklayın.
- 'Hedefleme’ veya 'Etiketleme' seçeneklerini kontrol edin ve tanımadığınız kullanıcıların sizi etiketlediği veya takip ettiği durumları engelleyin.

3. Takipçi ve Takip Edilenleri Kontrol Et:
- Takipçilerinizden tanımadıklarınızı veya istemediğiniz kişileri kaldırın.
- Takip ettiklerinizden de benzer şekilde bağlantılı olduğunuz veya istemediğiniz hesapları çıkartın.

4. Hikaye Ayarlarını Gözden Geçirin:
- Profil ayarlarında 'Hikayeler' sekmesine gidin.
- 'Hikâyenizi Kimler Görsün' bölümünü kontrol edin ve istemediğiniz kullanıcıları engelleyin.

5. İçerik Gösterim Tercihlerini Ayarlayın:
- 'Hesap' bölümünde 'Hizmet Tercihleri' veya 'İlgi Alanları' kısmından içerikler üzerinde kontrol ayarlarını gözden geçirin.
- Daha az ilginizi çeken içerikleri göstermelerini istemek için ilgili ayarları yapın veya 'İlgilenmiyorum' seçeneklerini kullanın.

6. Engelleme veya Rahatsız Etmeme:
- İlgilendiğiniz kullanıcıların profil sayfasına gidin.
- Sağ üst köşede üç noktaya tıklayıp 'Engelle' seçeneğini seçin.

7. Instagram’ı Yeniden Başlat:
- Uygulamayı kapatıp tekrar açarak değişikliklerin etkili olup olmadığını kontrol edin.

8. Uygulama Hatalarını Kontrol Et:
- Instagram uygulamanız güncel değilse güncellemeyi kontrol edin ve en son sürümü yükleyin.
- Eğer sorun devam ediyorsa, uygulamayı silip yeniden yüklemeyi deneyin.

Bu adımları izleyerek Hindistan içeriklerinden kurtulabilirsiniz. Sorun devam ederse, Instagram destek ekibine doğrudan ulaşmayı düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…