1.5 haftadır fotoğraftakiler tarafından işgal edilmiş durumda. Engelle, ilgilenmiyorum yapmaktan bıktım, yap yap düzelmiyor. Nasıl kurtulurum?
Instagram hesabınızdaki Hindistan içeriklerinden kurtulmak için aşağıdaki adımları izleyin:

1. Hesap Ayarlarına Git:
- Instagram uygulamanızı açın.
- Sağ alt köşedeki profil simgesine tıklayın.
- Sağ üst köşedeki üç çizgiye tıklayıp 'Ayarlar' seçeneğine gidin.

2. Gizlilik Ayarlarını Kontrol Et:
- ‘Gizlilik’ sekmesine tıklayın.
- 'Hedefleme’ veya 'Etiketleme' seçeneklerini kontrol edin ve tanımadığınız kullanıcıların sizi etiketlediği veya takip ettiği durumları engelleyin.

3. Takipçi ve Takip Edilenleri Kontrol Et:
- Takipçilerinizden tanımadıklarınızı veya istemediğiniz kişileri kaldırın.
- Takip ettiklerinizden de benzer şekilde bağlantılı olduğunuz veya istemediğiniz hesapları çıkartın.

4. Hikaye Ayarlarını Gözden Geçirin:
- Profil ayarlarında 'Hikayeler' sekmesine gidin.
- 'Hikâyenizi Kimler Görsün' bölümünü kontrol edin ve istemediğiniz kullanıcıları engelleyin.

5. İçerik Gösterim Tercihlerini Ayarlayın:
- 'Hesap' bölümünde 'Hizmet Tercihleri' veya 'İlgi Alanları' kısmından içerikler üzerinde kontrol ayarlarını gözden geçirin.
- Daha az ilginizi çeken içerikleri göstermelerini istemek için ilgili ayarları yapın veya 'İlgilenmiyorum' seçeneklerini kullanın.

6. Engelleme veya Rahatsız Etmeme:
- İlgilendiğiniz kullanıcıların profil sayfasına gidin.
- Sağ üst köşede üç noktaya tıklayıp 'Engelle' seçeneğini seçin.

7. Instagram’ı Yeniden Başlat:
- Uygulamayı kapatıp tekrar açarak değişikliklerin etkili olup olmadığını kontrol edin.

8. Uygulama Hatalarını Kontrol Et:
- Instagram uygulamanız güncel değilse güncellemeyi kontrol edin ve en son sürümü yükleyin.
- Eğer sorun devam ediyorsa, uygulamayı silip yeniden yüklemeyi deneyin.

Bu adımları izleyerek Hindistan içeriklerinden kurtulabilirsiniz. Sorun devam ederse, Instagram destek ekibine doğrudan ulaşmayı düşünün.