Dediğimi gibi telefondan hesap açmayı deneyin.(Bu arada bu tarz durumla ilk kez karşılaşıyorum ve sanırım bilmeden zararlı bir yazılım vs. bulaştırmış olabilirsiniz makineye.)
Vallahi hocam yeni 2 tane hesap kurdum. Birincisi main ikincisi kurtarma olacak şekilde. Şu anda 7 tane hesabım avr nasıl bu maile aktaracağım bilmiyorum.

Vallahi hocam yeni 2 tane hesap kurdum. Birincisi main ikincisi kurtarma olacak şekilde. Şu anda 7 tane hesabım avr nasıl bu maile aktaracağım bilmiyorum.

Gerçekten durmunuz çok kötü. Maillerinizde ne var ne yok her şeyi aktraıp sonra da onları kapatın. Son olarak da şunu söyleyim:
En iyi antivirüs kullanıcının kendisidir.

Gerçekten durmunuz çok kötü. Maillerinizde ne var ne yok her şeyi aktraıp sonra da onları kapatın. Son olarak da şunu söyleyim:
Hocam aslında her haftada 1 tarama yapardım ve cidden önemserdim bu konuyu ama 1 link işte. Neyse inşallah düzeltebileceğim.

Hocam aslında her haftada 1 tarama yapardım ve cidden önemserdim bu konuyu ama 1 link işte. Neyse inşallah düzeltebileceğim.
Neyse hocam 2 tane yeni mail hesabı açtım. Diğer maillerdeki hesapları transfer etmek çok uzun zaman alıyor o yüzden günde 2-3 tane yapa yapa hepsini edeceğim ve ardından o hesapları sildeceğim ve youtube a girebiliyorum sorunu çözdüm teşekkürler.

Hocam uzun bir aradan sonra geri dönüş yapayım dedim. PC'ye USB ile format attım ve artık o Gmail hesaplarımı kullanmıyorum. Sorunumun çözüldüğünü düşünüyorum ve tüm yardımlarınız için çok teşekkürler.

Son düzenleme: